SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Ölü Gömücü' Ölümden Döndü

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:02:18
'Ölü Gömücü' Ölümden Döndü
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da 10 saat bağ evinde mahsur kalan bir şahıs, karda donmak üzereyken kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre olay, Malatya’nın Uluköy ile Adıyaman’ın Sincik ilçesi arasında meydana geldi. Malatya’dan Uluköy’e bağ evlerindeki kışlık yiyecekleri almaya giden Ramazan Uçkun (32), sis ve tipi nedeniyle yolunu kaybetti. Köyde bir bağ evine sığınan şahıs, jandarmayı arayarak yardım istedi. Jandarma, Acil Afet Kriz Merkezi’ne konuyu bildirdi. Acil Afet Kriz Merkezi tarafından yönlendirilen İl Özel İdaresi ile İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü görevlileri, greyderlerle yolu açarak donmak üzere olan şahsa ulaştı. İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü görevlileri tarafından Devlet Hastanesi’ne getirilen Uçkun, acil serviste tedavi altına alındı.

Konuyla ilgili bilgi veren İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Acil Kurtarma Ekip Şefi Mustafa Türker, “Konu Acil Afet Kriz Merkezi’ne, oradan da bize bildirildi. Bilgi çerçevesinde, İl Özel İdaresi yol açma ekipleriyle birlikte olay bölgesine intikal ettik. Operatörlerin yoğun gayretleriyle yol açılıp mahsur kalan vatandaş kurtarıldı” dedi.

Türker, sözü edilen bölgede kar kalınlığının 80 santimetreyi bulduğunu ifade etti.

Öte yandan Malatya Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü bünyesindeki şirkette cenaze defnetme işinde çalışan Ramazan Uçkun, kurtarıldıktan sonra, “Birçok cenazenin defnedilmesinde bulundum. Kar ve soğukta donma tehlikesi geçirip öleceğim aklıma geldi. Birçok ölen kişiyi defnettim, beni de defnedecekler diye düşündüm. Çok şükür kurtardınız. Teşekkür ederim” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız