SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ölü Sayısı 11'e Yükseldi

A- A+ PAYLAŞ

Malatya- Adıyaman yolu Doğanşehir Suçatı mevkiinde meydana gelen trafik kazasında ölenlerin sayısı 11'e yükseldi. Bu arada kazada ölenlerden 7'sinin cenazesi Adıyaman'ın Besni ilçesinde toprağa verildi.

ÖLÜ SAYISI 11 OLDU..
Malatya-Adıyaman karayolunun 35. kilometresindeki Doğanşehir ilçesi Suçatı mevkiinde dün saat 15.30 sıralarında, yolcu minibüsü ile tüpgaz yüklü kamyonetin çarpışması sonucu ilk etapta 7 kişi ölmüştü. Daha sonra Devlet Hastanesi'nde bir kişi ve Turgut Özal Tıp Merkezi yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Ali Zeren (24) saat 22.30 sıralarında hayatını kaybetmişti. Turgut Özal Tıp Merkezi'nde tedavi gören Hüseyin Şenol (54) isimli şahsın da sabaha karşı hayatını kaybetmesiyle ölü sayısı 10'a yükseldi.

Öğle saatlerinde de Turgut Özal Tıp Merkezi'nde yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan yolculardan Seher Erbaş (14) hayatını kaybetti. Erbaş'ın hayatını kaybetmesiyle birlikte kazada ölenlerin sayısı 11 oldu.

Ölenlerin isimleri; İsmail Uyanık, Mustafa Çetin, Ahmet Sevilmez, Lütfi Sarıışık, Sabri Çağlar, Ali Zeren, Hüseyin Şenol, Seher Erbaş, Abdullah ve Fatma Çağlar olarak açıklanırken, kimliği belirlenemeyen çocuğun cesedinin Doğanşehir Devlet Hastanesi morgunda bekletildiği bildirildi.

Turgut Özal Tıp Merkezi'nde hayati tehlikesi devam eden 4 kişi ile değişik hastanelerde bulunan ve hayati tehlikeleri olmayan 6 kişinin tedavilerinin sürdürüldüğü kaydedildi.

7'Sİ TOPRAĞA VERİLDİ..
Bu arada Malatya-Adıyaman karayolunun 35. kilometresinde meydana gelen kazada hayatını kaybeden 11 kişiden 7'sinin cenazeleri, Adıyaman'da toprağa verildi.

Katliam gibi kazada hayatını kaybedenlerin çoğunluğunu oluşturan Adıyamanlılar, bugün memleketlerinde toprağa verildi. Adıyaman merkez, Besni, Gölbaşı ve Tut ilçelerinde kılınan cenaze namazı sonrası cenazeler gözyaşları arasında toprağa verildi.

Kazada hayatını kaybeden harita mühendisi Mustafa Çetin (38) Adıyaman Ulu Camii'nde çok sayıda kişinin katıldığı cenaze namazı sonrası Adıyaman Belediyesi Yeni Mezarlığı'nda toprağa verildi.

02 D 5076 plakalı minibüs sürücüsü İsmail Uyanık (33), Gölbaşı ilçesi Mimar Sinan Camii'nde kılınan cenaze namazı sonrası Bağışılı köyünde toprağa verilirken, minibüste bulunan yolculardan Hüseyin Şenol (54) Gölbaşı Cumhuriyet Mahallesi'ndeki evinde kılınan cenaze namazı sonrası Kurugeçit Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Besni ilçesinde ise aynı aileden üç kişi toprağa verildi. Yolculardan baba Sabri Çağlar (43), anne Fatma Çağlar (38) ve çocukları Abudullah Çağlar (12) Tuğsuzlar Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Yazı Karakuyu köyünde toprağa verildi.

Kazada hayatını kaybeden Ahmet Sevilmez (53) ise Tut ilçesi Ulu Camii'nde kılınan cenaze namazı sonrası ilçe mezarlığında toprağa verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız