SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ölü Sayısı 2 Oldu

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da bir ardiyenin bürosunda meydana gelen patlamada ağır yaralanan iş yeri sahibinin yanı sıra kadınlardan biri tedavi gördükleri hastanede yaşamlarını yitirdiler..

Dilek Kasabası sınırlarındaki Malatya Mahrukatçılar Sitesi'nde odun ve kömür ardiyesi bulunan Mustafa Çevizci (46) sobayı yakmaya çalıştığı sırada meydana gelen patlamada kendisiyle birlikte Gülseren K. (33) ve Hatice K. (23) ağır yaralanmıştı. Jandarma, 20.00 sıralarında meydana gelen olayda yaralanan kadınların "müşteri" olduklarını bildirmişti.

Turgut Özal Tıp Merkezi'nde tedavi altında bulunan işyeri sahibi Mustafa Çevizci, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, hayatını kaybetti. Öğleden sonra da yaralılardan Gülseren K.'nın ölümüyle, ölü sayısı 2'ye yükseldi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız