SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ölü Sayısı 2'ye Yükseldi

A- A+ PAYLAŞ

Kırşehir'de otomobil ile yolcu otobüsünün çarpıştığı kazada ölü sayısı 2'ye yükseldi. Kaza yapan otomobilde, bir yakınlarının cenazesi için geldikleri Malatya'dan dönen akrabaların bulunduğu, aracın sürücüsünün Hürriyet Gazetesi Yazarı Ertuğrul Özkök'ün şoförü olduğu bildirildi.

Kaza, Ankara-Kayseri karayolunun Mucur ilçesi civarında bir dinlenme tesisinin önünde meydana gelmişti. Edinilen bilgiye göre, Ankara'dan Kayseri istikametine seyir halinde olan Celal Çiftçi yönetimindeki 34 SP 236 plakalı yolcu otobüsü, ters yönde bulunan dinlenme tesisine girerken, karşı yönden gelen Engin Dalgıç (37) idaresindeki 34 FF 5522 plakalı otomobil ile çarpışmıştı. Kazada Engin Dalgıç ağır yaralanırken babası Mehmet Dalgıç yaşamını yitirmişti.

Kazada ağır yaralanan ve sürücü Engin Dalgıç'ın halası olduğu bildirilen Saadet Oruç'un da tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı ve ölü sayısının 2'ye yükseldiği bildirildi.

Engin Dalgıç, annesi Nazife Dalgıç ile yengesi Sanem Dalgıç'ın tedavileri ise Kırşehir'de sürüyor.

Otomobilde bulunanların, bir yakınlarının cenazesi için geldikleri Malatya'dan İstanbul'a dönmekte oldukları bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız