SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ölü Sayısı 3'e Yükseldi

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:01:40
Ölü Sayısı 3'e Yükseldi
A- A+ PAYLAŞ

Geçtiğimiz 26 Temmuz günü doğum günü kutlaması yapan gençlerin arasında bulunduğu otomobilin trambüs direğine çarparak savrulması sonucunda ağır yaralanan Fatih Çamurluoğlu adlı genç 11 gün sonra hayatını kaybetti.

ÖLÜ SAYISI 3’YE YÜKSELDİ 

Malatya-Elazığ karayolu 8. kilometrede MAKSAN Fabrikası ile Villa Kent konutları arasındaki bölgede 26 Temmuz Pazar günü saat 23.50 sularında meydana gelen trafik kazasında, Orduzu Pınarbaşı’ndaki doğum günü kutlanan Eyüp Bulut (24) yönetimindeki 44 PT 320 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak, yolun sağındaki trambüs direğine çarpmış ve ardından trambüs direğini yaklaşık 40 metre sürüklemişti.  Motoru da yerinden kopan otomobil, motordan 30 metre ileriye savrulmuştu.

Feci kaza da sürücü Eyüp Bulut kaza yerinde yaşamını yitirirken, araçta bulunan 21 yaşındaki Mehmet Terece, Furkan Çamurluoğlu ve ağabeyi 21 yaşındaki Fatih Çamurluoğlu’da ağır yaralanmıştı. Yaralılardan durumu ağır olan Mehmet Terece de  kazadan 3 gün sonra 28 Temmuz günü hayatını kaybederken, yine durumu ağır olan Fatih Çamurluoğlu ise kazadan 11 gün sonra dün hayatını kaybetti.

DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI

Kazadan önce aracın sürücüsü Eyüp Bulut’un doğum günü için Orduzu Pınarbaşı’nda bir araya gelen arkadaşlar, burada piknik yaptıktan sonra yaş pastayı kestikten yarım saat sonra kaza yapmışlardı. Doğum gnü kutlaması için bir araya gelen 4 arkadaştan 3’ü hayatını kaybederken, geriye kalan tek yaralı Furkan Çamurluoğlu ise kazadan 2 gün sonra hastaneden taburcu edilmişti. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız