SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ölüm Bu Kez Köy Yolunda..

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:36:04
Ölüm Bu Kez Köy Yolunda..
A- A+ PAYLAŞ

Üniversiteyi bu yıl kazanan 18 yaşındaki genç, yönetimindeki traktörün devrilmesi sonucu altında ezilerek yaşamını yitirdi. Geçtiğimiz günlerde de, Gaziantep Üniversitesi'ne bu yıl girmeye hak kazanan ve kayıt yaptıran 18 yaşındaki bir başka genç, Çevreyolu'nda otomobil çarpması sonucu yaşamını yitirmişti.

TRAKTÖRÜN ALTINDA KALDI..

Olay, Battalgazi'nin Kadıçayırı Mahallesi'nde (köyünde) meydana geldi. 18 yaşındaki Yusuf Karakuş, yönetimindeki 44 FE 527 plakalı traktörle gitmekte iken, belirlenemeyen bir nedenle kontrolü kaybedince, traktör devrildi. Traktörün altında kalarak sıkışan ve  ağır yaralanan genç, kazayı farkeden vatandaşların ihbarı üzerine gelen Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekibinin çabaları sonucu,  traktörün altından çıkarıldı. Ambulansla Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırılan Yusuf Karakuş, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kazada yaşamını yitiren gencin babasının 14 yıl önce vefat ettiği, köydeki evinde annesi ve bir tekstil fabrikasında çalışan ağabeyi ile birlikte yaşadığı, bu yıl girdiği üniversite yerleştirme sınavında İstanbul Üniversitesi'ne bağlı bir bölümü kazanarak kayıt yaptırdığı, Kurban Bayramı sonrası İstanbul'a gitmeyi planladığı belirtildi.

Kazayla ilgili soruşturmaya başlandı.

AYNI AKIBET..

Geçtiğimiz Çarşamba günü Çevreyolu'nda meydana gelen trafik kazasında da, Gaziantep Üniversitesi Elektronik Mühendisliği bölümünü kazanarak kayıt yaptıran, Kurban Bayramı tatili sonrası okuluna gitmeyi planlayan 18 yaşındaki Zeynel Abidin Korkma, M.A. yönetimindeki 61 FH 605 plakalı otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanmış, kaldırıldığı hastanede ölmüştü. Otomobil sürücüsü olaydan sonra gözaltına alınmıştı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız