SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ölüm de Ayıramadı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da belediyeye ait otobüsün çarptığı otomobilden fırlayarak 6 metrelik üst geçitten aşağıya düşen anne ve oğlu gözyaşları arasında toprağa verildi.

Sanayi Kavşağı Üst Geçidinde gece meydana gelen kazada, Malatya Belediyesi'ne ait G.K. yönetimindeki 44 KV 547 plakalı halk otobüsü, dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu girdiği kavşakta, öğretmen olduğu öğrenilen Mehmet Bakay yönetimindeki 44 EP 324 plakalı otomobile çarpmış ve çarpmanın etkisi ile yoldan savrulan otomobil, üst geçidin korkuluklarına takılarak durabilmişti. Otomobilin savrulması esnasında anne 27 yaşındaki Gülderen Bakay ve 10 aylık bebeği Ahmet Efe Bakay, araçtan fırlayarak 6 metre yükseklikteki üst geçitten aşağıya düşmüş ve feci şekilde hayatlarını kaybetmişti. Kazada, otomobil sürücüsü Mehmet Bakay ile Bayram Akıncı, Sevda Cengiz, Selda Akıncı, Emre Can Akıncı Malatya Devlet Hastanesi ve Turgut Özal Tıp Merkezine kaldırılmışlardı.

Kazada feci şekilde ölen anne Gülderen Bakay ve 10 aylık bebeği Ahmet Efe Bakay Malatya Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi. Bakay'ın yakınları gözyaşlarına hakim olamazken, bazı yakınları sinir krizleri geçirdiler.

Bakay ailesinin Malatya'ya yakınlarını ziyarete geldikleri öğrenildi.

Bu arada, Gülderen Bakay ve 10 aylık bebeği Ahmet Efe Bakay'dan geriye ise çekilmiş hatıra fotoğrafları kaldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız