SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ölüm Haberi Geldi

A- A+ PAYLAŞ

İsrail askerlerinin Filistin'e yardım götüren konvoya saldırması sonucu hayatını kaybeden İHH yardım vakfında çalışan Necdet Yıldırım'ın, Malatya'daki yakınları yasa boğuldu.

İnsani Yardım Vakfı (İHH) çalışanı Necdet Yıldırım'ın (32) 10 gün önce eşi ve kız çocuğunu Malatya'daki kayınbabasının evine getirdiği öğrenildi. Akşam saatlerinde ölüm haberini alan Yıldırım ailesi yasa boğuldu. Tandoğan Mahallesi'ndeki yas evinde bazı yakınları fenalaşınca 112 ekipleri müdahalede bulundu.

Necdet Yıldırım'ın eşi Refika Yıldırım da, kızının doğum günü ile eşinin ölüm haberinin aynı günde gelmesi nedeniyle "Kızımın doğum günü, babasının ölüm günü oldu" diye ağıt yaktı.

Evi İstanbul Fatih'te bulunan Necdet Yıldırım'ın ailesinin cenazenin Malatya'da toprağa verilmesini istedikleri öğrenildi.

Yas evinde Malatya Meşale Derneği yöneticileri beklerken, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın da yas evine gittiği bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız