SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ölümden Döndüler

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:49:53
Ölümden Döndüler
A- A+ PAYLAŞ

İstanbul’da Pütürge ilçesine bağlı köy dernekleri arasında geleneksel hale getirilen futbol turnuvasının finali için Pütürge ilçesine gelen Tekederesi Futbol Takımını taşıyan otobüs İstanbul’a giderken Kayseri’de yoldan çıkarak yan yattı. Kazada 20 kişi yaralandı.

Pütürge Çevre Köyleri Sosyal Yardımlaşma Derneği’nce İstanbul’da düzenlenen ve Ptürge ilçesinde yapılması gerekirken iptal edilen final maçının iptal edilmesi üzerine İstanbul’dan gelen Tekederesi Köyü Derneği futbol takımı Hilmi Özey’ın kullandığı 34 DP 8739 plakalı otobüs ile dün gece İstanbul’a gitmek üzere hareket etti.

Otobüs sabah saatlerinde Kayseri-Ankara Karayolunun Kalkancık mevkiinde direksiyon hakimiyetinin kontrolden çıkması sonucunda yoldan çıkarak tarlada yan yattı.

Kazada sürücü Hilmi Özey  ile birlikte Metin Kamay, Zekeriye Yılmaz ve Ahmet Kamay, Gökhan Aydemir, Yasin Sertkaya, Metin Kamay, Ahmet İlhan, Halil Ölçer, Ahmet Kamay, Murat İlkhan, Ahmet Orhan, Yasin Orhan, Cangiz Orhan, Mehmet Mustafa Ödemiş, Sabri Ödemiş, Asiye Kamay, İsmet Kamay, Fatih Sarıkaya ve Naci Orhan yaralandı.

Yaralılar  kaza yerine gelen 112 acil servis ambulansları ile Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve özel hastanelere kaldırıldılar.  Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi.

FİNAL MAÇI OYNANAMADI

Pütürge Çevre Köyleri Sosyal Yardımlaşma Derneği’nin İstanbul’da geleneksel hale getirdiği 13. Futbol Turnuvasının final maçı Pütürge ilçesinde düzenlendi. Toplam 31 takımın katıldığı İstanbul’daki turnuvada finale Tekederesi Köyü Derneği takımı ile Uzuntaş Köye Derneği takımı kaldı. 19 Temmuz Pazar günü Pütürge ilçesinde düzenlenen final maçı, gece geç kalınması ve ilçedeki statta ışıklandırma nedeniyle iptal edildi.

Bu arada, final maçının yapılan organizasyon hatalarından dolayı oynanmaması Pütüre ilçesinde tepkiyle karşılandı.

Pütürge’de düzenlenen turnuva programına AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, AKP Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkçi’de katılmış ve Tekederesi Köyü Derneği Takımı ile hatıra fotoğrafı çektirmişlerdi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız