SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ölümden Döndüler!..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Genel Meclis Başkanı Bekir Çelik'i taşıyan resmi plakalı otomobil, Konya'da kaza yapmasının ardından yanmaya başladı. Alev alan otomobilden Meclis Başkanı Çelik ve şoförü son anda kurtulurken, araç kullanılamaz hale geldi. Kazada, İl Genel Meclisi Başkanı Çelik başından yaralanırken, sürücü yara almadan kurtuldu.

Alınan bilgiye göre, Aksaray istikametinden Konya yönüne seyir halinde olan ve içinde Malatya İl Genel Meclis Başkanı Bekir Çelik'in bulunduğu Alaaddin Sağlam idaresindeki 44 FN 764 plakalı otomobil, sabah 05.30 sıralarında Aksaray-Konya karayolu kavşağında virajı alamayarak orta refüje çıktı.

Kaza sonrası otomobil alev alev yanmaya başladı. Bu sırada otomobil şoförü ile Meclis Başkanı Çelik kendini dışarı atarak kurtuldu.

Alev alev yanmaya devam eden otomobildeki yangın, itfaiye ekiplerinin kısa sürede gelmesiyle söndürüldü. Kaza sırasında başını otomobil içinde koltuk ve cama çarpan Bekir Çelik yaralanırken, sürücü Alaaddin Sağlam kazadan yara almadan kurtuldu. Yaralanan Çelik'in ilk tedavisi olay yerine gelen ambulansta yapıldı.

Şoförün virajı alamaması üzerine orta refüje girdiklerini belirten Çelik, "Yoldan çıktıktan sonra araç yanmaya başladı. Biz de kendimizi kurtardık. Başımı aracın içinde koltuklara çarptım yaralandım. Malatya'dan Antalya'daki İl Genel Meclis başkanlarının katıldığı toplantıya gidiyordum, bu kaza oldu" şeklinde konuştu.

Yanan aracın söndürülmesinden sonra aracın durumuna bakan Çelik'i sağlık görevlileri zorla götürerek, ambulansa bindirdi.

Çelik, ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Bu arada kaza yapan otomobilin, daha önce Valilik makam aracı olarak kullanılan Renault Safrane marka otomobil olduğu, Valiliğe Mercedes marka makam otosu satın alınınca, İl Özel İdare Genel Sekreterliği'ne devredildiği ve Genel Sekreter Ali Kazgan tarafından makam otosu olarak kullanıldığı, Antalya toplantısı için İl Genel Meclis Başkanı Bekir Çelik'e tahsis edildiği bildirildi. Çelik'in, makam aracı olarak kullandığı jeepin ise Malatya'da kaldığı, ayrıca aynı toplantı için İl Özel İdare Genel Sekreteri Kazgan'ın da, uçakla Antalya'ya gittiği öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız