SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ölüme Atladı

A- A+ PAYLAŞ

Yavuz Selim Mahallesi’nde oturan 48 yaşındaki kadın, belirlenemeyen bir nedenle evinin penceresinden kendisini atarak yaşamına son verdi.

Olay, 6. Sokak Toki Bloklarındaki bir apartmanda meydana geldi. 48 yaşındaki S.T. adlı kadının kendini pencereden atarak yaşamına son verdiği bildirildi. Görgü tanıkları, olay yerine gelen polise kadının pencereden atladığını bildirdiler. Olaya Cumhuriyet Başsavcılığı’nın el koyduğu ve soruşturmaya başladığı bildirildi.

DİĞER OLAYLAR..
Öte yandan Taştepe Caddesi’nde oturan 13 yaşındaki H.S. adlı kız da, annesi ile memleketi olan Adıyaman’a gitme konusunda tartıştıktan sonra fazla miktarda hap yutarak intihara kalkıştı ve hastaneye kaldırıldı.

Beydağı Mahallesi’nde oturan 38 yaşındaki C.K. adlı şahsın, maddi sıkıntıları nedeniyle bunalıma girip fazla miktarda hap yutarak intihar etmek istediği ve hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Battalgazi ilçesi Kemerköprü Köyü’nde 32 yaşındaki N.E. adlı bayan, fazla miktarda ilaç kullanarak intihara kalkıştı ve hastaneye kaldırıldı.

Arapgir ilçesinin Eğnir Köyünde de 26 yaşındaki H.K. adlı bayanın, ruhsal bunalım sonucu fazla miktarda ilaç içerek intihara kalkıştığı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız