SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ölüme Böyle Gittiler

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:20:58
Ölüme Böyle Gittiler
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da otomobilin kamyonla çarpışması sonucu 3 kişinin ölümüyle sonuçlanan kaza anı, saniye saniye kameraya kaydedildi. 

Kamera kaydına göre, aşırı hız sonucu kontrolden çıkan otomobil zikzak çizerek karşı şeride geçip, park halindeyken hareket etmekte olan kamyon ile çarpışıyor. Savrulan otomobil sağ tarafından kamyona çarpıyor ve büyük hasar alırken, içindeki 3 genç kaza yerinde yaşamlarını yitiriyor.

İŞ ÇIKIŞI..

Atatürk Caddesi'nde meydana gelen trafik kazasında yaşamlarını yitiren 3 gencin, Organize Sanayi Bölgesi'ndeki Çağrı Merkezi'nde görev yaptıkları ve iş çıkışı evlerine dönerken kaza geçirdikleri bildirildi.

Atatürk (Kışla) Caddesi'nde Salı sabaha karşı 02.40 sıralarında, 20 yaşındaki Burak Kılıç yönetimindeki 58 DE 581 plakalı otomobil, hız yüzünden Akpınar Kavşağı virajını alamayıp, hafif yağış nedeniyle kayganlaşan yolda savrularak karşı yönden gelen F.İ.B. yönetimindeki 06 YA 7740 plakalı kamyona çarpmıştı. Kazada, otomobil sürücüsü ile bu araçta bulunan 20 yaşındaki Hasan Alimoğlu ve 25 yaşındaki Engin Günay yaşamlarını yitirmişlerdi.

Feci kazada yaşamlarını yitirenlerin, Çağrı Merkezi'nde operatör olarak görev yaptıkları, 02.00 sıralarında vardiyadan çıktıkları ve evlerine gitmekte iken kaza geçirdikleri bildirildi.

Gençlerin ölümü büyük üzüntü yaratırken, ölenlerden Hasan Alimoğlu ve Burak Kılıç Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildiler.

Ölen gençlerden Hasan Alimoğlu'nun geçen yıl Sivas Cumhuriyet Üniversitesi'nden mezun olduğu da öğrenildi.

Bu arada, kamyonun sürücüsü F.İ.B.'nin de, gönderildiği mahkemece tutuklandığı bildirildi.

FOTOĞRAFLAR ALINTILANAMAZ!.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız