SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ölüme Daha Fazla Direnemedi

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:38:28
Ölüme Daha Fazla Direnemedi
A- A+ PAYLAŞ

Çırmıhtı yolundaki kazada, devrilen pikabın altından ağır yaralı olarak çıkarılan şahıs, kaldırıldığı Devlet Hastanesi'nde öldü. Bu arada, bir hafta önce Doğanşehir'de  motosikletiyle kaza geçirerek ağır yaralanan genç de tedavi görmekte olduğu hastanede yaşamını yitirdi.

DEVRİLEN PİKABIN ALTINDA EZİLEREK YARALANMIŞTI..

Çarşamba sabaha karşı 02.45 sıralarında Çırmıhtı yolu Kuyuönü Mezarlığı civarında, hız ve dikkatsizlik sonucu meydana gelen kazada, 44 PT 705 plakalı çift kabinli pikap, yoldan çıkarak karşı şeride geçmiş, bir sitenin bahçe duvarına ve önünde park halinde olan 06 DF 1353 ile 44 KR 176 plakalı otomobillere çarptıktan sonra devrilmişti. Pikapta bulunanlardan Hüseyin K., Oktay K., Tacin K. ve Orhan A. adlı şahıslar, sağlık ekiplerinin ve vatandaşların yardımıyla araçtan çıkarılıp, hastaneye kaldırılmışlardı. Devrilen pikabın altında sıkışan 44 yaşındaki Seyit Kalı ise, itfaiye ve AFAD kurtarma ekiplerinin uzun süren çabaları sonucu, ezilerek yaralandığı aracın altından çıkarılıp Devlet Hastanesi'ne kaldırılmıştı.

Kaza yerinde tam bir karmaşa ile birlikte vatandaşların kontrol altına alınamamaları ve yapılan çalışmalara karışmaları yüzünden yaşanan kurtarma rezaletinin ardından hastaneye gönderilen Seyit Kalı'nın yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak öldüğü bildirildi. 

Dört yaralının tedavisi devam ederken, hastanede ölen Kalı'nın cenazesi Akçadağ İlçe Mezarlığı'nda toprağa verildi. 

GENÇ MOTOSİKLETLİ DE KURTARILAMADI..

Bu arada, bir hafta önce Doğanşehir ilçesi Mezarlık mevkiinde, iki kişinin bulunduğu motosikletin devrilmesi sonucu ağır yaralanan 21 yaşındaki Aziz Ordu (tek fotoğraftaki) adlı genç de, tedavi görmekte olduğu Turgut Özal Tıp Merkezi'nde öldü. İlçenin Hudut Mahallesi'nde (köyünde) ikamet ettiği belirtilen Aziz Ordu'nun cenazesi Doğanşehir İlçe Mezarlığı'na defnedildi. Kazada yaralanan diğer gencin tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız