SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ölüme Kaçmış

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da polise kayıp olduğu bildirilen ve Asayiş Şubesi ekiplerince toprağa gömülü vaziyette öldürülmüş olarak bulunan kadının, kendisini öldüren kocasına 9 yıl önce kaçarak evlendiği ortaya çıktı.

Malatya'da bu yıl polise kayıp olduğu bildirilip de, 10 ay içinde toprağa gömülü olarak bulunan 4. ceset olan 3 çocuk annesi 27 yaşındaki Feride Sadak'ın ilginç bir hikayesi bulunuyor.

Ailesinin Asayiş Şubesi'ne kızlarının 1 aydan beri kayıp olduğunu bildirmesi ile 24 saat içinde öldürüldüğü ortaya çıkartılan Feride Sadak'ın, cinayet şüphelisi olarak aranan kocası İbrahim Sadak'a 9 yıl önce kaçarak evlendiği ortaya çıktı. İbrahim Sadak'ın başka kadınlarla ilişki iddiası nedeniyle boşanma davası açıldığı öğrenildi.

Malatya Küçük Sanayi Sitesi'ndeki işyerinde tampon ustalığı yapan İbrahim Sadak'ın olaydan önce işyerini boşaltarak kayıplara karıştığı ve 3 çocuğunu da annesine bıraktığı öğrenildi. Cinayet şüphelisi İbrahim Sadak'ın kız kardeşinin gelinlerinin kayıp olduğunu karşı aileye bildirmesi üzerine, talihsiz kadının ailesinin harekete geçip durumu Asayiş Şubesine bildirdiği ve 24 saat geçmeden olayın çözüldüğü öğrenildi.

Olayı bu sabah Turgut Özal Tıp Merkezi'ne teşhis üzerine gelerek duyan baba Abdülkadir Yandım ve ailesi gözyaşlarını tutamadı. Baba Yandım, burada telefonla yakınlarına acı haberi verdi.

Bu arada, cinayet şüphelisi İbrahim Sadak polis ekiplerince aranırken, olayla ilgili olarak yardım ve yataklıkta bulundukları iddiasıylada S.Ö., H.A., O.A. ve A.Ç. ise gözaltında bulunuyor.

TOPRAĞA VERİLDİ..
Öte yandan Malatya'da polise kayıp olduğu bildirilen ve Asayiş Şubesi ekiplerince toprağa gömülü vaziyette öldürülmüş olarak bulunan Feride Sadak, gözyaşları arasında Hanımınçiftliği Belediye Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Genç kadının Turgut Özal Tıp Merkezi'nde yapılan otopsisinden sonra, cesedi ailesi tarafından teslim alınarak Hanımınçiftliği kasabasına getirildi. Kılınan cenaze namazının ardından genç kadın gözyaşları arasında toprağa verildi. Cenaze toprağa verilirken Feride Sadak'ın babası Abdülkadir Yandım ve ailesinin gözyaşlarını tutamadığı görüldü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız