SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Ölümle' Tahliye!..

A- A+ PAYLAŞ

Kocasını öldüren 36 yaşındaki kadın hakkında "ömürboyu" hapis cezası isteniyor. Bu arada, kardeş cinayeti sanığı cezaevinde öldü..

EŞ KATİLİNE ÖMÜRBOYU HAPİS İSTEMİ..
Malatya'nın Hekimhan ilçesi Uğurlu köyünde 13 Eylül 2006 tarihinde meydana gelen cinayet olayında, M.G. (36) adlı kadın, tartıştığı kocası Hıdır Güler'i (44) av tüfeği ile ateş açarak öldürmüştü.

Malatya 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde "Kasten adam öldürmek" iddiasıyla yargılanan M.G. hakkında "Ağırlaştırılmış müebbet hapis" isteniyor.

Bu arada, cinayet olayı öncesinde katil zanlısı M.G. ile öldürdüğü kocası Hıdır Güler'in Bakırköy 5. Aile Mahkemesi'nde boşanma davası açtıkları belirtildi. Ayrıca, öldürülen Hıdır Güler ile kayınbabası ve kayınları arasında da Hekimhan Sulh Ceza Mahkemesi'nde tehdit ve sövme iddiasıyla dava açıldığı belirtildi. Mahkeme heyeti, dosyadaki eksikliklerin giderilmesi ve tanıkların dinlenmesi için duruşmayı erteledi.

KARDEŞ CİNAYETİ SANIĞI CEZAEVİNDE ÖLDÜ..
Öte yandan, geçtiğimiz yıl kardeşi Hasangazi Ö.'yü öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Ömer Ö.'nün, tutuklu bulunduğu Malatya E Tipi Cezaevi'nde geçirdiği rahatsızlıkt sonucu öldüğü bildirildi.

Ömer Ö.'nün ölümüyle ilgili olarak Jandarma raporunda, "10.04.2007 günü saat:14.30 sıralarında; Malatya E-Tipi Kapalı Cezaevinde 03.07.2006 tarihinden itibaren kasten adam öldürmek suçundan tutuklu olarak bulunan Ö.֒ün aniden rahatsızlanması üzerine cezaevi idaresince ilk müdahale yapılarak 112 acil servise haber verilmiş, ancak tüm müdahalelere rağmen şahıs kurtarılamayarak hayatını kaybetmiştir. Olaya Cezaevi C.Savcılığınca müdahale edilmiş olup kesin ölüm sebebinin tespiti maksadıyla yapılan otopsi neticesinde şahsın kalp krizi sonucu vefat ettiği tespit edilmiştir." açıklaması yeraldı.

Ömer Ö.'nün, geçen yıl Temmuz ayında Akçadağ ilçesi Esenbey Köyü'nde kayısı bahçesi yüzünden çıkan kavgada av tüfeğiyle ateş ederek kardeşi Hasangazi Ö.'yü öldürdüğü gerekçesiyle tutuklu olduğu bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız