SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Olumlu Bakıyorum"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:48:00
A- A+ PAYLAŞ

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, “Çocuklarımıza kitap okuma alışkanlığını kazandırmalıyız” dedi. 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Battalgazi başkanı Abdulvahap Ayzabar ve parti yöneticileriyle birlikte 3. Malatya Anadolu Kitap Fuarı’nı gezen CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, okumanın önemine temas etti. Çocuklarımıza kitap okuma alışkanlığını kazandırmak gerektiğini anlatan

Ağbaba, şunları söyledi: “3. Malatya Anadolu Kitap Fuarı’nın düzenlenmesinde emeği olanlara teşekkür ederim. Umarım, önümüzdeki yıllarda fuar daha da geniş tutulur. Geliştirilmesi gereken, Malatya’yı farklılaştıracak bir sektör. Çocuk, orta yaşlı ve yaşlı insanların ilgisini gördüm. Bu tür organizelere, kültürel etkinliklere hep olumlu bakıyorum. Muhakkak eksiklikleri de vardır ama ben bu tür organizelere hep olumlu yönleriyle bakıyorum.”

BAŞKAN KÜÇÜK'TEN DOĞANŞEHİRLİ YAZARLARI ZİYARET..

Bu arada Doğanşehir Belediye başkanı Vahap Küçük, Malatya 3. Anadolu Kitap Fuarında, kitaplarının imzalayan Doğanşehirli yazarları ziyaret etti.

Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük, Malatya 3. Anadolu kitap Fuarı’na katılarak burada kitaplarını imzalayan Doğanşehirli yazarlar Altan Murat Ünal ile Metin Doğan’ı imza günlerinde yalnız bırakmadı.

Küçük, Doğanşehirli yazarların kitaplarını imzalatarak alırken, yazarlara başarılar diledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız