SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Olumlu Tepkiler Aldık"

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:25:44
A- A+ PAYLAŞ

Arapgir Belediyesi ve İŞKUR tarafından geliştirilen 6 aylık çalışma projesi sona erdi.

6 ay önce Arapgir Belediyesi’nin Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) kapsamında İŞKUR Malatya İl Müdürlüğü’ne sunduğu 4 ayrı iş kolundaki projeler kabul edilmişti. Başvurular üzerinden yapılan inceleme sonunda 65 işçiyle sözleşme imzalanmıştı.

İlçede çeşitli işlerde çalışan 65 kişiye sigortalı olarak asgari ücret ödendi. Kanalizasyon ve atık su şebekesinin yapımında 20, kentsel tasarım ve sokak sağlıklaştırmasında 25, parke taşı döşemesi işinde 10 ve tarihi mezarlığın bakım ve onarımında 10 olmak üzere toplam 65 kişi 6 ay süre ile çalıştı.

6 aylık sürenin sona ermesi üzerine işçilerle Belediye Hizmet Binası toplantı salonunda toplantı yapan Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu yaptığı konuşmada işçilere yaptıkları çalışmalardan ötürü teşekkürlerini iletirken ‘’Geçen 6 ay içerisinde hepinizle duygusal bir bağımız oldu. Sona eren İşkur projelerine 4. ayda yeniden sizlerle birlikte olmak amacıyla yapacağımız başvurular için çalışmalara hız kazandırdık. Gerek kanalizasyon işinde, gerek sulama kanallarında, duvar ve parke işlerinde çok olumlu tepkiler alıyoruz. Bu başarı sizlerindir. Yaptığınız her çalışmada belediyemizi örnek bir şekilde temsil ettiniz. Hepinizden Allah razı olsun. Gösterdiğiniz başarılı çalışmalardan dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum.’’ dedi.

Belediye Başkanı Cömertoğlu’nun yaptığı konuşmanın ardından çalışma süreleri sona eren işçilerle sohbet edip onları dinlemesiyle toplantı sona erdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız