SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Olumlu Tepkiler Aldık'

A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya İl Başkanı Mustafa Şahin, "Hiçbir iktidarın yapmadığı ve hükümetimizin yapacağı ödemeler konusunda olumlu tepkiler aldık" dedi.

Kayısı çiçeklerinin dondan zarar görmesi nedeniyle Bakanlar Kurulu kararıyla çiftçilerin bankalara ve tarım krediye olan borçlarının bir yıl ertelenmesi ve dönüm başına 150 TL ödenecek olmasıyla ilgili açıklamada bulunan AKP Malatya İl Başkanı Mustafa Şahin, "Kayısı çiçeklerinin dondan zarar görmesi ve tabi afetlerden zarar gören çiftçilerimizin zararlarının tanzim edilmesiyle ilgili olarak milletvekillerimiz ve bizlerin bakanlık nezdindende yaptığımız girişimler olumlu sonuç vermiştir. 19
Mart'daki kayısı çiçeklerinde don zararı olduğunda Ankara'da il başkanları toplantısında idik. Konuyu sayın başbakanımıza ilettim. Üreticilerimizin rahatlatılması noktasında beklentiler olduğunu iletmiştim. Başbakanımız notlarını almıştı. Daha sonra milletvekillerimizin de girişimleriyle bu talepler neticesinde iyi sonuç elde edildi" ifadelerini kullandı.

Şahin, "Malatya Ziraat Odası Başkanı Bayram Polatbaş başta olmak üzere ilçe ziraat odası başkanları ve üreticiler bizleri arayarak tebrik etmişlerdir. Hiçbir iktidarın yapmadığı ve hükümetimizin yapacağı ödemeler konusunda olumlu tepkiler aldık" dedi.

Muhalefetin bu desteği küçük göstermeye çalıştığını ifade eden Şahin, "Sokakta rast gele insanlara dahi sorun, bu konuda olumlu tepkisi var. Bizler de olumlu tepkiler aldık. Bu desteğin küçük gösterilmesi bizleri üzmüştür" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız