SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Ölümsüz Komedi' Arguvan'da

0
Güncellendi - 2016-11-18 02:06:09
'Ölümsüz Komedi' Arguvan'da
A- A+ PAYLAŞ

Arguvan'da İzmir Derin Sahne Tiyatrosunun "Ölümsüz Komedi" adlı oyunu sahnelendi.

Arguvan Belediyesi tarafından Arguvan Lisesi Konferans Salonunda düzenlenen tiyatro oyunu, öğrenci ve vatandaşlar olmak üzere iki kere sahnelendi.

2 perde olarak oynanan Ölümsüz Komedi’de bir tarafta eşini çok seven kadın ve bir tarafta gönlünün başkasına kaptıran erkeğin eşinden kurtulmak için farklı denemeleri ile eşini öldürüp sevgilisi ile evlenebilme hayalleri kuran adamın öyküsü anlatılıyor. Tayfun Türkdili’nin yazdığı  Cüneyt Gürbüz´ün yönettiği 2 perdelik oyunda Ölümsüz Komedi’de  ses ve ışıkta Murat Bilkay, afiş tasarımda Umut Ediz görev aldı. “Ölümsüz Komedi” oyununda yazar Tayfun Türkdili, yönetmen Cüneyt Gürbüz,  oyuncular Emel Gürbüz, Emel Çalış, Serkan Demir, Muhammet Küçükabaz, M. Burak Dikilitaş ve Burçin Bıyık sahne aldı.

Yaklaşık 2 saat süren oyundan sonra konuşan oyunun yönetmeni Cüneyt Gürbüz, kendilerini vatandaşlarla buluşturan Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş'a ve seyircilere teşekkür etti.

Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş ise belediye olarak bu gibi etkinikleri zaman zaman Arguvan halkına sunmaya devam edeceklerini kaydetti.

Tiyatro oyununa Belediye Başkan Yardımcısı Kamber Yıldırım, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Cem Eroğlu, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

AA- Bülten

arguvan1arguvan2arguguvan3

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız