SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ömer Şişmanoğlu Ameliyat Oldu

0
Güncellendi - 2018-09-17 17:20:06
Ömer Şişmanoğlu Ameliyat Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’un forvet oyuncusu Ömer Şişmanoğlu ameliyat oldu. Şişmanoğlu’nun 1,5 y sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.

Evkur Yeni Malatyaspor’un forvet oyuncusu Ömer Şişmanoğlu, Beşiktaş karşılaşması öncesi İstanbul’da özel bir hastanede operasyon geçirdi. Golcü oyuncu, daha önce operasyon geçirdiği sağ ayak tarak kemiğinden yeniden ameliyat oldu.

Şişmanoğlu’nun bir önceki ameliyatında ayağına koyulan platin vida, gerçekleştirilen başarılı operasyonla değiştirildi. Şişmanoğlu, en az 1,5 ay sahalardan uzak kalacak.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Mehmet Ali (5 yıl önce)
    Biz bu oyuncular (Ömer Şişmanoğlu Erkan Kaş) alınırken Ali Ravcı yı eleştirmïştik bir sürü tepki aldık Ali Ravcı transferi bilmiyor kimseden çıt yok
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Ben daha transfer edilişinin ilk günü söylemiştim bunu.Sadece ömer değil Donald ve Erkan kaş transferleride çöp transferler diye.Transfer komitesini tebrik ederim.Hiç transfer yapmayıp geçen yılki kadroyla devam etseydik keşke.
    0
    0
    Yanıtla
  • kara44 (5 yıl önce)
    Şeffaf bir yönetim tarzı yok..dedikodular had safhada..yönetimin kimi kaça aldığı kaça vediğini bilen varmı..yazık..kimse helal etmez malatyanın tek kuruşunu..
    0
    0
    Yanıtla
  • Uğur (5 yıl önce)
    Boş transfer olduğunu,müzmin bie sakat olduğunu türkiyede herkes bilirken bir tek yeni malatyaspor'un bilmemesi manidardır (!) Ömer şişmanoğlu bu takıma külfetten başka bir şey getirmez.Geçmiş olsun şimdiden.
    0
    0
    Yanıtla
  • Göktürk (5 yıl önce)
    Harika bir transfer politikamız var gerçekten. Aldıkları forvet maalesef sakat ve formda değil, gönderdikleri forvet Gilberto Brezilya Serie A'da 14 maçta 8 gol attı. Taraftar olarak gel de çıldırma...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ruşen ucar (5 yıl önce)
    Şişmanoğlunu şu halini görüpte hala boutaip e laf söyleyenlere şaşıyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (5 yıl önce)
    Malatyaspor,Türk futboluna hizmet etmeye devam ediyor,sakat futbolcuları transfer ederek,gerekli tedavileri ni yapıp sağlıklarına kavuşturuyor.İnanmıyabilirsiniz belki ama Gerçekten bunu kendisi için yapmadığını Ömer şişmanoğluyla da kanıtlamıştır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Savas (5 yıl önce)
    Boş beleş oyuncu ne karı var anlamadim 3ligde oynayamaz bu
    0
    0
    Yanıtla
  • Gökhan (5 yıl önce)
    Yönetim çok başarılı transfer yapmış sakat oyuncuyu almış. Anlaşılan devre arasına kadar boutaib e katlanacağız.
    0
    0
    Yanıtla
  • HAS (5 yıl önce)
    transfer yapılırken sağlık kontrolü yapılıyor ayağında platin olduğu halde bir futbolcu neye dayanarak transfer yapıldı yada sağlık kontrolü yapan sağlık kuruluşu ve muayene eden doktor tespit etmediyse hakkında dava açılsın ayağında demir parçası olduğu halde bilerek transfer yapıldıysa transfer yapanlar parayı cebinde ödesinler
    0
    0
    Yanıtla