SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ömer Şişmanoğlu EYMS'den Ayrıldı

0
Güncellendi - 2019-05-23 16:18:53
Ömer Şişmanoğlu EYMS'den Ayrıldı
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor'da bekleneni veremeyen forvet oyuncusu Ömer Şişmanoğlu takımdan ayrıldı. Şişmanoğlu, ayrılığının ardından, "Bu hikayeye burada nokta koymuyoruz bir daha bu şehir de bu tecrübeyi yaşamayı çok istiyorum" açıklamasını yaptı.

Evkur Yeni Malatyaspor'un sezon başında kadrosuna kattığı forvet oyuncusu Ömer Şişmanoğlu takımla yollarını ayırdı. Sarı kırmızılı takımla sözleşmesi sona eren Şişmanoğlu, Antalyaspor karşılaşmasında gördüğü sarı kartla birlikte son haftaki Bursaspor maçında cezalı duruma düşmüştü.

Hafta başında takımla birlikte antrenmanlara çıkan Şişmanoğlu, eşyalarını topladı ve arkadaşlarıyla vedalaşarak, takımdan ayrıldı.

Yeni sezon yapılanmasında kadroda düşünülmeyen Ömer Şişmanoğlu, sarı kırmızılı takımda 16'sı lig, 5'i kupa olmak üzere 21 karşılaşmaya çıktı.

Spor Toto Süper Lig'de 16 kez sarı kırmızılı formayı giyen Şişmanoğlu, 649 dakika sahada kalırken, 5 gol, 1 asistlik performans sergiledi. Ömer Şişmanoğlu, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise 5 karşılaşmada 227 dakika görev aldı ve 1 gol kaydederek, 2'de asist yaptı.

Ömer Şişmanoğlu, sarı kırmızılı takımdan ayrılmasının ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bu hikayeye burada nokta koymuyoruz bir daha bu şehir de bu tecrübeyi yaşamayı çok istiyorum" ifadesine yer verdi.

Şişmanoğlu'nun açıklaması şöyle: "Sevgili Malatya halkı ve Yeni Malatyaspor taraftarı, geldiğim ilk günden son güne kadar bana desteklerinizden ötürü çok teşekkür ederim. Bu hikayeye burada nokta koymuyoruz. Bir daha bu şehir de bu tecrübeyi yaşamayı çok istiyorum. Şimdilik sizlere veda ediyorum. Bende emeği olan tüm takım arkadaşlarıma,teknik ekibe, kulüp çalışanına, tesisteki abilerime, bana her zaman yardımcı olanlara çok ama çok teşekkürler. Sizleri seviyorum. Varsa en ufak hakkım helal olsun."

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

17 yorum yapılmış

  • BABA (4 yıl önce)
    İyi golcüydü, sakatlıktan da kurtuldu. Geri gelebilir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bekir Sıtkı (4 yıl önce)
    işi ras gelsin..
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    Adil başkan daha iyi bir forvet transferi mutlaka yapacaktır.böyle saman alevi gibi yanıp sönen oyuncular takımı zor durumda bırakırlar.bunlar aynı zamanda yönetim içinde tecrübe oldular.
    0
    0
    Yanıtla
  • yıldırım (4 yıl önce)
    alternetif golcu olarak kalması fena olmazdı.. ömer şişmanoğlu gitti. inşallah EREN TOZLU. RAHMAN BUĞRA ÇAĞIRAN.. MURAT YILDIRIM. AHMET ILDIZDAN de. kurtuluruz.. bu sene kombine aldım. eğer bunlar kalırsa harbiden kombine almam
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (4 yıl önce)
    Adem Büyük de ayrıldı.
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (4 yıl önce)
    Zaten alınması hataydı bir defa müzmin sakat bu vesile ile yerinde bir karar almış hakkında hayırlı olmasını diliyor,Başarılar diliyorum kendisine..
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyupk (4 yıl önce)
    biraz fizik gücü olsa harika golcülüğü var
    0
    0
    Yanıtla
  • HAD (4 yıl önce)
    Malatya Ömer'i olgunlaştırmış. Kapıyı çarpmamış , aralık bırakmış. Eline, ayağına, emeğine sağlık.Temennin temennimizdir.
    0
    0
    Yanıtla
  • yms'li (4 yıl önce)
    keske kalsaydi ummadigin tas bas yarar gibi zamanlarda birden gol atiyordu
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (4 yıl önce)
    Yorumlara bakıyorum gülüyorum.Yahu bu adam göztepeden bedelsiz geldi.Bir yıllık kontratı vardı.Bitti ve gitti.Sanki Malatyasporda sözleşmesi devam ediyor gibi istemiyoruz falan yazıları çok anlamsız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erol (4 yıl önce)
    Adam GÖZTEPE maçlarında goller attı.DIA diye biri var o ne yaptı.Geçen Hafta kırmızı kart gören BİFUMABİFUMA YA hic ses yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cenk (4 yıl önce)
    Beşiktaş maçında, sadece Beşiktaş taraftarına yaranmak için attığı gol sonrasında Malatya taraftarına kulak tıkayıp;taraftar tepkisi sonrası sosyal medya hesabından hiçbiriniz umurumda değilsiniz diyip sonra yazdığı mesajı silerek tepkim bana küfür eden taraftaraydı diye yan çizen tip... Sen Beşiktaş'a yaranmaya çalış, yerin PTT 1.lig bile değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (4 yıl önce)
    Gitsin bir daha gelmesin
    0
    0
    Yanıtla
  • fth (4 yıl önce)
    bence kalmalıydı.takıma katkısı olurdu.elimizde hiç forvet kalmadı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (4 yıl önce)
    Bilerek sarı kart görüp cezalı duruma düşen adam bu şehirde bi daha bu heyecanı yaşamamalı..Bu tip oyunculara Malatyaspor forması bir daha teslim edilmemeli..(Yazdıklarıma Bifouma da dahildir)
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet can (4 yıl önce)
    Bence kalsa Iyi olurdu formu inişli çıkışıydı ama arkadansa yeterli desteği alamadi
    0
    0
    Yanıtla
  • Apricot (4 yıl önce)
    Son maçta erken tatile çıkmak için bilerek sarı kart gördüysen hakkımız helal etmiyoruz
    0
    0
    Yanıtla