SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ömür Boyu Mutluluklar

0
Güncellendi - 2016-11-27 14:34:42
Ömür Boyu Mutluluklar
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da yayınlanan Yeni Malatya Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Levent Barış, düzenlenen düğün töreniyle Doktor Şule Kılıç ile hayatını birleştirdi.

Malatya’da günlük yayın yapan Görüş Gazetesi imtiyaz sahibi ve yine günlük yayın yapan Yeni Malatya Gazetesi’ni yayınlayan Malatya Gazetecilik'in Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Barış’ın oğlu Yeni Malatya Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Gazeteci Levent Barış ile Dr. Şule Kılıç’ın düğün töreni 25 Ekim Cuma gecesi Divanpark’ta yapıldı.

Düğün törenine AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, ANAP Malatya eski milletvekillerinden Gazi Barut, Malatya Belediyesi eski başkanlarından Av. Seyhan Semercioğlu, AKP İl Başkan Yardımcıları Murat Turgut ve Selim Çağlar, İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyoloji ABD Başkanı Prof. Dr. Ramazan Özdemir, MESOB Başkanı Şevket Keskin, Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman, Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü İbrahim Halil Kılıç, Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Çolak, TÜRMOB Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Mustafa Bahadır Altaş, Basın İlan Kurumu  Malatya Şube Müdürü Erdem Kaplan, Kitapçılar Derneği Başkanı ve TSO Meclis Üyesi Şahin Doğan, Malatya Eğitim Vakfı Şube Başkanı Necdet Narin, Malatya Belediye Başkanları ve Belediye Meclis Üyeleri Yardımlaşma Derneği  Genel Sekreteri Mehmet Bulgurlu’nun yanı sıra, sağlık camiası mensupları, gazeteciler, sivil toplum kuruluşu yöneticileri ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Yerel sanatçı Eymen’in de saz arkadaşları eşliğinde söylediği şarkı ve türkülerle renk kattığı düğün törenine CHP İstanbul Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu, CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Belediye Başkanı Ahmet Çakır,  eski bakanlardan Metin Emiroğlu, AKP eski milletvekili Fuat Ölmeztoprak, AKP Malatya İl Başkanı Av. Bülent Tüfenkçi, CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz’ın da aralarında bulunduğu çok sayıda davetli de çiçek göndererek Levent Barış-Şule Barış (Kılıç) çiftine mutluluklar diledi.

Şeker Hoca Evlilik Kurumunun İslam’daki Önemini Anlattı 

Levent Barış-Şule Barış (Kılıç) çiftinin düğününde ilk olarak Şeker Camii’nin emekli imam-hatibi Celal Tilgen (Şeker Hoca) evlilik kurumunun İslam’daki yeri ve önemine ilişkin bir konuşma yaptı. Evlilik kurumunun toplumun çekirdeği olan ailenin kuruluşunun ilk adımı olduğuna dikkat çeken Celal Tilgen, konuşmasından sonra davetlilerin de eşlik ettiği dualar okudu.

Celal Tilgen’in konuşmasından sonra davetliler müzik eşliğinde eğlenerek genç çiftin mutluluğuna ortak oldu.

25.10.2013

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız