SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Omurgayı Kurduk"

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:42:28
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, beraberindeki heyetle birlikte Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Ziyaret sırasında konuşan Çalık, Başkan Polat'a hayırlı olsun dileklerini ilettikten sonra şunları söyledi: "Ateşten bir gömlek 30 Mart itibariyle sizin sırtınızda. Milletin vebâli, sorumluluğu her geçen gün artıyor. Bir 30 Mart'ta milletimize gittiğimizde, kurulduğumuz günden beri yaptığımız çalışmaların karşılığını milletimiz bize verdi. Hem yerel seçimler, hem genel seçimler hem de referandumlar bizim yüzümüzün akı oldu. Milletin teveccühü sandığa yansıdı ve sizler de bu teveccühü hizmete dönüştürerek beş yıllık süreçte göstereceksiniz. Yeşilyurt Belediyesi şu anda nereden bakarsanız yaklaşık on kat büyümüş durumda. Çok daha fazla çalışmak durumundayız. Malatya Büyükşehir Belediyesi ve Battalgazi Belediyesi ile uyumlu bir çalışma sergileyerek bizim yüzümüzü ağartacak çalışmalar yapacağınıza inanıyorum. Yerelde yapılan her çalışma Malatya geneline ve ülkemize yansıyacaktır. Şimdiden yapılacak tüm çalışmalar için teşekkür ediyorum. Belediye Başkanımız hem partimizin kurucusu hem de görev aldığı sivil toplum örgütlerinde hem de belediye bünyesindeki iştirakler de başarılara imza attı. Çok önemli bu başarılar onun referansıdır, diye düşünüyorum. 60.8'lik millet desteğiyle kamuoyunda inşallah birikimlerini yansıtacağı kanaati yaygındır. İnşallah bu kanaati başarıya ve hizmete dönüştürecektir. Başkanımız kısa sürede Başkan Yardımcılarının ve bürokratlarının atamasını yaptı; hepsine başarılar diliyorum. Ama en önemli atama da bir bayanın bir ilk olarak Başkan Yardımcısı olarak atanmasıdır. AK Parti Malatya'da bugün bir kez daha bir ilki daha başardı. Sayın Meltem Kavuk'u kutluyorum. Başkanıma da hassaten, özel olarak teşekkür ediyorum, bir kadın Belediye Başkanı atadığı için. Başbakanımızın bu en büyük temennisidir ve tüm illere ve ilçelere neredeyse talimatıdır. Sizinle birlikte belediye hizmetlerine bir kadın eli değecek. Arkanızdan inşallah kadın belediye başkanları gelecek." dedi. Musul Konsolosluğunda yaşanan olaylara da değinen Çalık, orada görevli vatandaşlarımızın bir an önce özgürlüklerine kavuşması dileğinde de bulundu.

Başkan Polat ise şunları söyledi: 

"30 Mart Seçimlerinde oldukça yoğun bir çalışma ortaya koyduk. Malatyalı her zaman kadirşinastır. Zaten partimizin halkımız indinde bir marka değeri var. Ama bizim de teşkilât olarak çalışıp gayret edip bu marka değerini korumamız gerekiyordu. Allah'a çok şükür çalmadık kapı, tutmadık el bırakmadık. Hemşerilerimiz 30 Mart'ta bizleri destekleyerek aslında bizim sorumluluklarımızı bir kat daha artırmış oldular. Artık üzerimize düşen görev milletimize hizmet etmektir. İnşallah Yeşilyurt Belediyesi olarak, beş Başkan Yardımcısı arkadaşımla birlikte biz omurgayı kurduk. Arkadaşlar şu an sahadalar ve onlara bağlı müdürlüklerimiz var. Ama yeni belediye olduğumuz için her şeyi hemen yapabilme şansına da sahip değiliz. Büyükşehir, Battalgazi ve diğer ilçe belediyelerimizle birlikte Malatya'mıza en güzel hizmetleri yapacağız. Bu noktada Sayın Milletvekillerimizin destekleri çok önemlidir. Teşkilâtımız da bizim gözümüz kulağımızdır. Duymadıklarımızı onların duyması, görmediklerimizi onların görmesi lazımdır. Milletvekillerimizle, İl ve ilçe teşkilatımızla, belediyelerimizle inşallah önümüzdeki beş yıl milletimize hizmet edeceğiz. Bu vesileyle Sayın Vekilime ve teşkilattan arkadaşlarıma bu anlamlı ziyaret için teşekkür ediyorum."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız