SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Ömürlük Şarkılar' Konseri

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:43:32
'Ömürlük Şarkılar' Konseri
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediyesi ile Malatya Musiki Cemiyeti’nin ortaklaşa düzenlediği “Ömürlük Şarkılar” konseri yoğun katılımla gerçekleştirildi. Konserde, TRT Sanatçısı Tuğçe Pala birbirinden güzel eserleri seslendirdi. 

Malatya Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen konsere, Malatya Valisi Süleyman Kamçı, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, Kültür ve Turizm İl Müdürü Derviş Özbay, bazı kamu ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin yanı sıra çok sayıda vatandaş dinledi. Konser, ilk olarak Malatya Musiki Cemiyeti korosu tarafından seslendirilen eserlerle başladı. Unutulmaz eserleri seslendiren Malatya Musiki Cemiyeti korosu büyük beğeni topladı.  İlerleyen saatlerde TRT Sanatçısı Tuğçe Pala ile klarnet sanatçısı Tanju Erol sahne aldı. TRT Sanatçısı Tuğçe Pala, bir birinden güzel eserleri konseri izlemeye gelenler için seslendirdi. Konseri izlemeye gelenlerin de yer yer eşlik ettiği konser, konserin düzenlenmesinde emeği geçenlere plaket ve kayısı takdimi ile sona erdi. Burada konuşan Malatya Valisi Süleyman Kamçı, Battalgazi Belediyesi ile Malatya Musiki Cemiyeti’nin ortaklaşa düzenlediği “Ömürlük Şarkılar” konserinin çok güzel geçtiğini belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’da, muhteşem bir konser gerçekleştirildiğini belirterek, konserin düzenlenmesinde emeği geçen Malatya Musiki Cemiyeti ve Battalgazi Belediyesi personeline teşekkür etti. Bu tür etkinliklere her zaman destek olacaklarını belirten Başkan Gürkan, konserin 14 Şubat Sevgililer Günü’ne denk gelmesi nedeniyle bütün çiftlere sağlıklı, mutlu ömürler temennisinde bulundu. 

Malatya Musiki Cemiyeti Başkanı Mehmet Tunç Yıldırım ise, konserin düzenlenmesinde her konuda katkıda bulunan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a teşekkür etti.

Konser, toplu fotoğraf çekimi ile son buldu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız