SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Omuz Omuza Çalışacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:26:46
A- A+ PAYLAŞ

Ankara Malatyalılar Derneği Başkanlığı’na seçilen İnşaat Mühendisi-İşadamı Battal Yıldız’ı, Ankara Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği (MASTÖB) yönetim kurulu üyeleri ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundu.

Ziyarete, MASTÖB Ankara Şube Başkanı Kamil Göksu, Başkan Yardımcısı Süleyman Bilgili, Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Avcı, Halil Cansız, Av. Deniz Kayıkçı ve Muharrem Gürer katıldı.

Ankara Malatyalılar Derneğine yeni seçilen Battal Yıldız, “Ankara MASTÖB’ün Başkanı Kamil Göksu ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımızın yeni görevimden dolayı beni ziyaret ederek başarı dileklerinde bulunmaları beni son derece mutlu etmiştir. Malatyalılar her platformda birlik ve beraberlik içinde hareket etmeli. Bizler sivil toplum örgütleri olarak ayrışmaya değil kaynaşmaya ihtiyacımız vardır. Bunu sağlamak için elimden gelen bütün çabayı göstereceğim. MASTÖB’le her faaliyette ve ortamda omuz omuza çalışacağız” dedi.

MASTÖB Ankara Şubesi Başkanı Kamil Göksu ise, “Sivil toplum örgütlerinin birbirleriyle çatışmasında galip gelen olmaz burada bir tek kaybeden olur oda bu kurumların hizmetlerinden istifade edecek olan Malatyalılardır. MASTÖB ün önemli projeleri var bunların hayata geçirilmesi için tüm sivil toplum örgütlerine önemli görevler düşüyor. Her sivil toplum örgütü bu görevlerinin bilincinde olmalıdır” diye konuştu.

Daha sonra Malatyalılar Derneği Başkanı Battal Yıldız’a MASTÖB yönetimi tarafından tablo hediye edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız