SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Omuz Omuza Devam..'

A- A+ PAYLAŞ

AKP seçim çalışmalarını, genel başkan yardımcısı ve milletvekili katkısıyla sürdürürken, belediye başkanı Cemal Akın ve belediye başkan adayı Ahmet Çakır parti binasında bir kez daha "birarada" fotoğrafı verdiler.

AKP'nin seçim çalışmalarına ilişkin bülten şöyle:

"* Kaynarca mahallesi mahalle toplantısı ve partiye katılım
Ak Parti belediye başkan adayı Ahmet çakır kaynarca mahallesinde düzenlenen toplantıya katıldı. Çakır, Ak Parti herkesi ve her kesimi kucaklayan bir partidir. Bu nedenle her kesimden partimiz kabul görmektedir. Ak Partide zorlama ve zorbalık olamaz, tam tersi Ak Parti sevgi, fedakârlık ve hizmetin adresidir. Daha sonra toplantıda partiye yeni katılan mahalle sakinleri adına temsili 9 kişiye Ahmet Çakır tarafından rozet takıldı. Ayrıca Çakır, 8 Mart Dünya kadınlar günü münasebetiyle kaynarca mahallesinde kadın kolları başkanı Emine Akkurt, ve kadın kolları üyeleriyle birlikte karanfil dağıtarak dünya kadınlar gününü kutladı.

* Yaka köyü mahalle toplantısı
Ahmet Çakır, yaka mahallesinin ( köyünün ) sorun ve sıkıntılarını bildiklerini belirterek, seçildiğimiz taktirde bu sorunların çözümü için taşın altına elimizi koyacağız. Artık geleneksel belediyecilik anlayışı son buldu. Sadece kanalizasyon, yol, su, kaldırım değil her alanda faaliyet gösteren bir yerel yönetim olacak dedi. Rutin yapılan çalışmaların yanında Sosyal ve kültürel alanda yapacağız çalışmalar ile daha güzel ve modern bir Malatya için gayret edeceğiz dedi.

* Ak Parti genel başkan yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi;
Çakır ve Akın omuz omuza devam
Dün parti il binasında düzenlenen tören ile birlik ve beraberlik mesajları verildi. Törene Ak Parti genel başkan yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, Milletvekilleri Ömer Faruk Öz, Mehmet Şahin, Öznur Çalık, M.Mucahid Fındıklı, İhsan Koca, belediye başkanı H.Cemal Akın, il başkanı Mustafa Şahin, belediye başkan adayı Ahmet Çakır ve partililer katıldı.

İl başkanı Mustafa Şahin konuşmasında; Başbakanımızın Malatya gelişi ile ilgili olarak hazırlıkların tamamlandığını ifade etti.

Törende Saadet partisi Topsöğüt belediye başkanı Ömer Yağcı Ak partiye geçti.

Ahmet Çakır konuşmasında; Başbakanımıza yakışır, ilimize yakışır bir hizmet için Malatya’yı Türkiye’de ilk on il arasına sokmaya söz verdik. Bunu gerçekleştirmek için kendi alanında uzman, genç ve dinamik bir ekip ile yola çıktık. Hep birlikte ben değil, biz anlayışıyla yolumuza devam edeceğiz.

Belediye Başkanı H.Cemal Akın konuşmasında; “Belediye başkanlığına adaylığımız sırasında bu şehrin problemlerini çözmedikçe uyku bana haram olsun demiştim. Geçirdiğimiz beş yılın sonunda gönül rahatlığı ile görevi devretmenin huzurunu yaşıyorum. Bizden önceki dönemler ile çalışmaları kıyaslayamayanlar, Malatya’yı diğer büyük iller ile kıyaslamasını yapanlar, sanıyorum imkân ve bütçemizin farkında olmadan bu eleştirileri yaptılar. Gelinen noktada Adayımız Ahmet Çakır’a beş yıllık tecrübem ile destek vereceğim, tecrübelerimden istifade etmek isterse gece gündüz 24 saat emrinde olacağım” dedi.

Ak Parti genel başkan yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi; Bu güzel günde sizlerle olmaktan mutluluk duyuyorum. Kutlu doğumun arifesinde ve dünya kadınlar gününde dinimizin kadına verdiği önemi bilen bir toplum olarak onur ve gurur duyuyoruz. Yerel yönetimlerin önemine vurgu yaparak, Ak Parti iktidarı döneminde gerçekleştirilen yerel yönetimler yasası ile daha verimli bir çalışma sitemine geçildiğini ifade etti. Her geçen gün işlemlerin daha hızlı, yerelde ve yerinde yapılması gerekliliğini yerine getirmek için yasalar çıkardık. Artık her ilde bir parlamento oluşturulmuştur. Her il kendi kararlarını kendileri daha verimli ve daha hızlı gerçekleştirmektedir. Her ilin yetkisi kendi meclislerine devrediliyor, imkân sağlanıyor. Ak Parti ile Türkiye’de bir zihniyet değişimi yaşanmaktadır. Tunceli’nde yapılan yardımları şarlatanlık yaparak lanse etmek, devletin yetki ve sorumlulukları bilmemektir, siyasi ahlakla bağdaşmaz. Ak Parti iktidarı ile Cemal Akın dönemimde Malatya’ya yapılan yatırımlar diğer dönemler ile kıyas edilemeyecek kadar fazladır. Ak Partide koltuk sevdası yoktur. Bir dönem Cemal Akın yaptı, şimdi Ahmet Çakır ile marka şehirler oluşturmak için omuz omuza Ak Parti yoluna devam edecektir dedi

* Battalgazi Mahallesi ( Mimar Sinan Caddesi ) Mahalle toplantısı
Toplantıya milletvekilleri Mehmet Şahin, M. Mücahid Fındıklı, İl başkan yardımcısı H. Bayram Yılmaz, belediye başkan adayı Ahmet Çakır ve encümen üyeleri katıldı.
Mevlit kandilini ve dünya kadınlar gününü kutlayarak, sözlerine başlayan Ahmet Çakır, kadınların bir günde hatırlanmakla haklarının ödenemeyeceğini ifade etti. Bunun en güzel örneğini, örnek insan olarak peygamberimiz ve dinimiz İslam’ın ifade ettiğini söyledi. Ak parti bir sevdadır, yağan yağmura, soğuğa rağmen saatlerce halkımızın beklemesini bir sevda, bir gönül işi olarak bilmek gerekir. Bu kadrolar sizlere layık olmak için gece gündüz demeden çalışacak. Malatya’yı marka şehir yapmak için çalışacağız. Sizden gücünü alan, sizin dediğinizi yapan, sizin değerlerinizi önemseyen, halka tepeden bakmayan, bu anlayışın önünü kesmeye çalışanlara müsaade etmeyin. Yeniden bu desteğinizi daha güçlü bir şekilde % 70 ile gelecek seçimler için değil, gelecek nesiller için hep birlikte başaracağız, çalışacağız dedi. Daha sonra yağan yağmura rağmen halaylar çekildi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız