SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Omuz Omuza Olacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:39:57
A- A+ PAYLAŞ

Malatya spor camiası, ortak bir basın toplantısı düzenleyerek, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Yeni Malatyaspor'un haklarının korunması için 'tek ses, tek yürek' olacaklarını deklare ettiler. 

Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti’nde düzenlenen basın toplantısında, Malatya spor camiasını oluşturan sivil toplum kuruluşları ve Malatya’da yayın yapan tv ve gazetelerin spor birimleri ortak bir bildiri yayınlayarak, 2. ligde şampiyonluk mücadelesi veren Yeni Malatyaspor’un haklarının korunması gerektiğini belirtti. Şehrin ileri gelenlerine çağrıda bulunan kurumlar, Pendik camiasını da kınadı.

Ortak basın toplantısında konuşan ASGD Malatya Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Türel, "Yeni Malatyasporumuz'un Malatya şehri için önemi ve marka değeri büyüktür. Malatyalıları tek çatı altında birleştiren tek ve büyük bir olgudur. Malatyamız'ın kutsalı olduğuna inandığımız Yeni Malatyasporumuz'un şampiyonluk mücadelesi verdiği şu günlerde futbol takımımızın önü belirli çevreler tarafından kesilmek istenmektedir. Malatya’da sporun tüm unsurları olarak bugün TFF başta olmak üzere tüm Türk spor kamuoyunu en açık şekilde uyardığımızı, hakkımızı her alanda savunacağımızı ve kimsenin bizi sabır testinden geçirmemesi gerektiğini önemle belirtiriz. Malatya takımlarının maçlarında yapılan hakem hatalarının artık tesadüf olmadığına inandığımızı ve rakip takımların suçlayıcı açıklamalarını en ağır şekliyle kınadığımızı Malatya spor camiasının sesi olarak haykırmak isteriz. Malatyamız'a hak ettiği şampiyonluğu yaşatacaklarına inancımızı hiçbir zaman yitirmediğimiz Yönetim kurulumuzla, teknik heyetimizle ve futbolcularımızla omuz omuza yürüyüşümüz devam edecektir. Bu süreçte; Malatya’nın mülki anlamda gerçek sahipleri olan Sayın Valimizin, Sayın Belediye Başkanlarımızın ve Sayın Milletvekillerimizin şehirlerinin hakkı ve alın teri gasp edilirken daha fazla aktif rol almaları gerektiğini vurgulamak isteriz. Malatya hiçbir zaman sahipsiz değildir ve olmamalıdır. Sporun kuvvetler birliği olarak, şehrimizin ileri gelenlerinden beklentimiz Yeni Malatyaspor ve diğer takımlarımız için her türlü lobi ve destek girişimlerine bir an önce başlamalarıdır" dedi.

Ortak basın toplantısına; Malatya Amatör Spor Kulüpleri Fedarasyonu, Malatya Gezeteciler ve Televizyoncular Derneği, Anadolu Spor Gazetecileri Malatya Şubesi, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Malatya Şubesi, Malatyaspor Taraftarlar Derneği, Malatyasöz Gazetesi, Bu Sabah Gazetesi, Net Haber Gazetesi, Türkiyem TV, Vuslat TV, Güneş TV, TV Malatya, 44 Malatyaspor Kulübü, Malatya Yeşilyurtspor Kulübü ve 1932 Malatyagücü Kulübü’nün temsilcileri katıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız