SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Omuz Omuza Vereceğiz"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:42:31
A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya milletvekili adayları, İl Başkanı Hakan Kahtalı ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a nezaket ziyaretinde bulundular.

21 Nisan Salı günü gerçekleşen ziyarete; AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı, AKP Genel Başkan Yardımcısı ve milletvekili adayı Öznur Çalık, Mustafa Şahin, Taha Özhan, Nurettin Yaşar ve Bülent Tüfenkçi ile parti teşkilatı katıldı.

AKP heyeti adına bir konuşma yapan İl Başkanı Hakan Kahtalı, milletvekili adayları ile birlikte kurum ziyaretleri kapsamında Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret ettiklerini belirterek, yapılan çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a teşekkür etti. 

Kahtalı, “Belediyemiz her zaman için bizim ak yüzümüz oldu. Yaptığı çalışmalarla göğsümüzü kabartan büyük projelere imza attı. Huzurunuzda Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Malatya’nın çehresi değişti.  Yapılan makro projeler, ilimize renk katıyor. Bizleri ağırlamasından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Seçim çalışmalarının huzur içerisinde geçmesi temennisinde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise milletvekili adaylarına başarılar diledi. Halkın iradesinin her şeyin üzerinde olduğunu belirten Başkan Çakır, “ Seçimler Malatya’da bugüne kadar istikrarlı ve huzurlu geçti. Şu anda seçim çalışmaları seviyeli bir şekilde devam ediyor.  Bu seçimlerin de huzur içerisinde geçmesi en büyük temennimiz. Halk, iradesini sandıkta gösterecek. Halkın iradesi her şeyin üzerindedir” dedi.

Büyükşehir Belediyesi olarak Malatya’nın her noktasına daha kaliteli ve kalıcı hizmetler yapılması noktasında yoğun çalışmalar yaptıklarını belirten Başkan Çakır, seçilecek olan milletvekillerimizle omuz omuza vererek Malatya’ya hizmet edeceklerini söyledi.  

Çakır, “Her seçimden sonra yeni bir kalkınma döneminin başladığına şahit olduk. Mega projeler,  Türkiye’yi dünya ülkeleriyle yarışır hale getiriyor. Bu seçim sonrasında da hem ekonomik alanda, hem de diğer alanlarda büyük projelerle Türkiye’nin kalkınmasının hızlanacağı kanaatindeyim. Halkımızın oy kullanması, sandığa gitmesi çok önemli. Bugüne kadar Malatya, Türkiye ortalamasının üzerinde bir katılım gösterdi. İnşallah yine hemşerilerimiz sandıklara giderek, iradesini yansıtacaklar. 

Bizler de yerel yönetim olarak seçilecek milletvekillerimizle omuz omuza vererek, Malatya’ya bir an önce daha büyük hizmetlerin gelmesi, büyük projelerin uygulanması için çalışacağız. Ben bütün milletvekili adaylarımıza başarılar diliyorum. Kendisi, ülkemiz ve şehrimiz için hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

MAHALLE GEZİSİ..

Bu arada AKP milletvekili adayları, seçim çalışmalarını mahalle gezileriyle sürdürüyor.

Son olarak Tecde Mahallesi'ne yapılan ziyaretle ilgili partinin basın bülteni şöyle:

"Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti, Tecde ve Şentepe Mahalle toplantılarını gerçekleştirdi.  Yoğun ilginin olduğu toplantıda milletvekili adayları büyük bir coşkuyla karşılandı.  

Türk Bayrağı ve AK Parti bayraklarının renklendirdiği Tecde ve Şentepe mahallelerinde düzenlenen toplantıya, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve birinci sıra milletvekili adayı Öznur Çalık, AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, Ak Parti ikinci sıra milletvekili adayı Taha Özhan, beşinci sıra milletvekili adayı Bülent Tüfenkçi, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, parti yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılış konuşmasını yapan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “ AK Parti seçimden seçime milletin karşısına çıkan, milletle beraber olan bir parti hiçbir zaman olmadı, bundan sonrada olmayacak” dedi. 

AK Parti Milletvekili Adayı Bülent Tüfenkçi ise, “Bizler laf üretmiyoruz. Yaptıklarımızla, hizmetlerimizle, eserlerimizle sizin huzurunuza geldik. Birileri vaat ediyor, biz yapıyoruz. Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız bir şey söylemişse mutlaka onun olabilirliği vardır ve hayata geçmiştir. Birileri gibi akşam başka söyleyip, sabah başka söyleyip, bol keseden atmıyoruz” dedi. 

Başbakan Başdanışmanı ve AK Parti Milletvekili Taha Özhan’da, darbe dönemlerden sonra Türkiye’nin 2002 devrimiyle bambaşka bir yola girdiğinin altını çizdi. Özhan, “1980 darbesiyle yüzbinlerce insanın hapislere girdiği, beş binden fazla insanın hayatını kaybettiği, binlercesinin işkence gördüğü, ardından 1990’larda çok daha büyük zulümlerin yapıldığı ve 1997’de 28 Şubat darbesiyle yaşananların zirveye ulaştığı bir dönemden 2002 devrimine geldik” diyerek atılan adımların önemine dikkat çekti. 

2002 devrimiyle yeni bir dönemin başladığını vurgulayan Özhan, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde, bambaşka bir Türkiye’ye doğru yol almaya başladık. Bugün de kritik bir eşikteyiz. Bu kritik eşikte, 7 Haziran 2015’te sizlerin oylarıyla yeni bir döneme gireceğiz” diye konuştu. 

AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı ise, her seçimde AK Parti’ye gösterilen ilgiye dikkat çekerek, “Bizi bugüne kadar en yüksek oylarla desteklediniz. Belki sizlere gereği kadar hizmet getirmemiş olabiliriz ancak, şunu unutmayın ki burada bulunan herkes özgürlüklerinden ve dini vecibelerinden asla vazgeçmeyecek ve size hizmet getirme yolunda gayret içerisinde olacaktır” dedi. 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Adayı Öznur Çalık’ta, ana muhalefet partisine göndermelerde bulunarak,  “Ana Muhalefet Partisi lideri çıkıp kendi programını açıklıyor ve ilk kez diline milleti, sosyal devleti, kadını, erkeği, engelliyi, Romanı, Kürdü, Türkü alıyor. Günaydın Kılıçdaroğlu, akşam oldu. Sizin 100 yılda gelmek istediğiniz yere biz 12 yılda geldik” dedi. 

“Güneydoğu’da, Doğu Anadolu’da, Türkiye’de, Kürdün Türk’e kırdırıldığı kardeş kavgası vardı” diyen Çalık, “ Çözüm sürecini başlattık, Kürt demesini, Alevi demesini biz size öğrettik.  Kılıçdaroğlu, aklına millet daha yeni mi geldi. Biliyorsun ki 7 Haziran’da sandıklarda yine boğulacaksınız ve AK Parti en az 400 milletvekiliyle tek başına iktidar olacak” şeklinde konuştu. "

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız