SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Ona Buna Çamur Atmıyoruz'

A- A+ PAYLAŞ

SP Belediye Başkan adayı Mehmet Yaşar Çerçi, Malatya için 44 projeleri bulunduğunu belirtti. 6 mahallede toplantı yapan Çerçi, vatandaşların her gittikleri yerde kendilerine gösterdiği ilgiden memnuniyetini de dile getirdi.

Çerçi'nin çalışmalarına ilişkin bülten şöyle:

" * Çerçi; “Projelerimiz Malatya İçin”
Saadet Partisi Malatya Belediye Başkan Adayı Mehmet Yaşar Çerçi, İl Başkanı Mehmet Asiltürk, Merkez İlçe Başkanı Ramazan Acar, Meclis Üyeleri ile birlikte Büyük Mustafa Paşa, Küçük Mustafa Paşa, Nuriye, Aslanbey, Zaviye, Cemal Gürsel mahalle sakinleriyle bir araya geldiler.

Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Mehmet Asiltürk şu açıklamalarda bulundu.

“Yerel seçimlere kısa bir süre kaldı. Bu seçimde Malatya’yı 5 yıl boyunca yönetecek Belediye Başkanını seçeceksiniz. Bazı kişiler ‘İktidar Partinin Belediye Başkan Adayını seçmezseniz yatırımlar gelmez’ diyorlar.

Şu anki Belediye Başkanı iktidar partinin başkanı değil mi? Malatya’dan 6 Milletvekili bir de Belediye Başkanı çıkardınız. Neden yatırım yapmadınız? Neden mevcut Başkana yardımcı olmadınız? Sayın Başkanı neden yalnız bıraktınız. Her nedense son dönemlerde çamur atmaya başladınız. Sayın Başkanın yaptığı hizmetleri çok gördünüz.

29 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde siz kıymetli hemşerilerimiz sandık başına gideceksiniz. Seçeceğiniz Belediye Başkanının Malatya için projelerinin olması gerekiyor. Malatya’yı yönetebilecek tek başkan Mehmet Yaşar Çerçi’dir” dedi.

Saadet Partisi Malatya Belediye Başkan Adayı Mehmet Yaşar Çerçi, mahalle gezileri sırasında kedisine gösterilen ilgi ve alakadan dolayı Mahalle sakinlerine teşekkür etti.

Çerçi konuşmasını şöyle sürdürdü:
“29 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde siz kıymetli hemşehrilerimiz sandık başına gideceksiniz ve burada Malatya Belediyesini 5 yıl yönetecek Başkanı seçeceksiniz dedi. Seçeceğiniz Malatya Belediye Başkanı Malatya’ya hizmet edecek projelerinin olması gerekiyor dedi. İşte bizler her gittiğimiz Mahallede yapacağımız projeleri açıklıyoruz. Demek ki size hizmet edecek Belediye Başkanının mutlaka projelerinin olması gerekiyor ve bizde projelerimizi tek tek açıklıyoruz" dedi.

Çerçi, "Projelerimizi tanıtım açısında yapacağımız bir basın toplantısıyla projelerimizi tek tek Malatyalı ve Malatya’mızda yaşayan hemşehrilerimize açıklayacağız Bizler Malatya Belediye Başkanlığı ve Malatya’ya hizmet için aday olduk. Başkaları gibi de ona buna çamur atmıyoruz" dedi.

Çerçi, Konuşmasını Şöyle Sürdürdü:

"Seçim çalışmalarımızda ilk günden bugüne kadar her gittiğimiz Mahallede ve Esnaf ve yine Kamu ve Kuruluşlar ziyaretinden vatandaşımız bizlere gösterdiği ilgi alakadan dolayı Tüm hemşerilerime candan ve gönülden teşekkür ediyorum. Bizlere gösterilen bu alakadan demek ki halkımızın bizleri Malatya Belediye Başkanı olmasını istediğinin bir göstergesidir

Bizler Malatya’mız İçin Hizmet İçin Varız. Bizler hizmet için yola çıkarak ve seçim çalışmalarımızı seviyeli bir şekilde devam ediyoruz.

Biz kazansak, ta kaybet sekte halkımızın vereceği karar başımızın üstünde yeri var. Bir önceki seçimde halkımız dinlenmemizi arzu etti bizde başımız üstüne dedik tekrar göreve çağırdılar bizde başımız üstüne dedik geldik aday olduk.

Cuma günü bir basın toplantısıyla projelerimizi kamuoyuna tanıtacağız ve 44 projemiz var dört dörtlük bir Malatya için çalışmalara imza atacağız, Şimdi baktılar ki halkımız bize büyük teveccüh gösteriyorlar yapılan anketlerde hep önde olduğumuzu gösteriyor bu defa çamur atarak siyaset yapmaya çalışıyorlar.

Biz Projelerimizi Açıklıyoruz Sizlerde Açıklayınız.
Biz diyoruz ki Aday arkadaşlar projelerini anlatsın ki halkımız kim kendisine iyi hizmet edecekse halkımız karar versin ama bunu yapmıyorlar seçimlerinin seviyesini düşürmeye çalışıyorlar ve şimdiden çamur atmaya başladılar. Şimdi diyorlar ki Başbakanımız var başbakan sadece sizin başbakanız değil ki o Başbakan hepimiz başbakanıdır ve siz ne yapacaksanız onu anlatın halkımızda biz istedik sizler seçeceksiniz bu tür dayatmaya halkımız gelemez bir etrafınıza bakınız Malatyalı hemşerilerimiz bizleri Malatya belediye Başkanı görmek istiyor ve bunları, da telaş sardı bizlere çamur atmaya başladılar.Bizler hizmet için yola çıktık ve biz hem sportif alanda hem de şehircilik alanında Malatya’mızı birinci edeceğiz""

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız