SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ona 'Çeşit Ahmet' Derlerdi.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:58:42
A- A+ PAYLAŞ

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun çeşitli programlarına katılan Recai Kutan'a Yeşilyurt Belediyesi'nden adını taşıyan park sürprizi. 

Yeşilyurt Belediyesi'nin düzenleyeceği ve adını Recai Kutan Parkı olarak koyduğu parkın maket görüntüsünün yeraldığı sertifikanın verildiği törenle ilgili belediyenin basın bülteni şöyle:

"Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından 327 milyon lira yatırım bedelli 12 adet tesisin Abdullah Gül Parkı'ndaki temel atma törenine Bakan Eroğlu ile birlikte katılan eski bakan ve liderlerden hemşerimiz Recai Kutan’a Yeşilyurt Belediyesinden sürpriz sertifika.

Yeşilyurt Belediyesi tarafından Ankara asfaltı Barguzu Caddesi girişinde temeli atılan Recai Kutan Parkı projesinin olduğu sertifika, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat tarafından Recai Kutan’a takdim edildi.

Sertifika alırken bir konuşma yapan Recai Kutan: “Muhterem kardeşlerim Yeşilyurt Belediye başkanımız lütfettiler bir sertifika getirdiler. Barguzu ya yakın olan bir bölgede ki parkın adını Recai Kutan Parkı diye tespit etmişler Hakikaten layık olmadığım böylesine bir vefalı davranıştan dolayı kendilerine şükranlarımı arz ediyorum. Bu arada belediye başkanıma da bir eski Yeşilyurt la ilgili hatıramı da arz edeyim. Efenim bir ara Ahmet Atılgan isimli bir belediye başkanımız varidi. Arkadaşlar ona çeşit Ahmet derlerdi niye derlerdi orasını da bilmiyorum. Bir gün beraber Yeşilyurt’ta dolaşırken malum bu Gündüzbey’e giden ana yolun hemen yakınında bir dere varidi.  Kendisine dedim ki bak Ahmet Bey, biz DSİ olarak bu derenin üstünü kapatalım ve bir alternatif yol çıksın ortaya diye, şimdi o geçilen yolun altı deredir. Ancak Cenabı Hak lütfetti bu bahsettiğim 1953 1954 veya 1955 yıllarında oluyor.  Oradan geçerken hep bunu hatırlıyorum ve bundan dolayı da Cenabı Hakka Şükrediyorum” dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız