SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ona Ceza, Bizden Savunma!..

A- A+ PAYLAŞ

PFDK, İstanbulspor maçından sonraki olaylar nedeniyle uyardığı Malatyaspor'dan ayrıca savunma istedi. İstanbulspor'un "olay" hocası Naci Şensoy'a ise 1 maç ceza verildi.

UYARI VE SAVUNMA..
Futbol Federasyonu Profesyonel Disiplin Kurulu, 24 Eylül Pazar günü İnönü Stadı'nda oynanan ve 0-0 sonuçlanan Malatyaspor- İstanbulspor maçındaki "küfürlü" tezahürat nedeniyle Malatyaspor Kulübü'nü uyarırken, maç sonrası sahaya yabancı cisim atılması nedeniyle de savunma istedi.

PFDK'nın bu konudaki tebligatının 28 Eylül Perşembe günü kulübe ulaştığı ve savunmanın 3 gün içerisinde iletilmesinin istendiği belirtildi.

İSTANBULSPOR HOCASINA CEZA..
Öte yandan, aynı maç sırasında ve sonrasındaki "agresif" hareketleri nedeniyle büyük tepki toplayan, tribünlerde gerginliğe neden olan İstanbulspor'un teknik sorumlusu Naci Şensoy da, PFDK tarafından 1 maç resmi müsabakalardan men cezası aldı.

PFDK'nın konuya ilişkin kararı, federasyonun internet sitesinde şöyle duyuruldu:

"..Naci ŞENSOY (İstanbulspor A.Ş.antrenör) 24.09.2006 tarihinde oynanan Malatyaspor-İstanbulspor A.Ş. müsabakasında seyirciye karşı spor ahlakına aykırı davranışta bulunmaktan 1 resmi müsabakadan men cezası verilmesine,."

KARADAĞ TEPKİ GÖSTERMİŞTİ..
Maç sırasında ve sonrasındaki hareketleri nedeniyle, İstanbulspor hocasına Malatyaspor Başkanı Haşim Karadağ da, Pazartesi günü yaptığı açıklamada, "Bak dün yine bir tane şaklaban çıktı. (İstanbulspor teknik direktörünü kastederek) O güzelim maçı.. Böyle bir hoca olmaz!.. Deli dana gibi oraya buraya saldırıyor. Hocalıkla alakası olmaz yani. Ben bunu Saffet başkanla da paylaştım. Kendisi de şaşırdı, böyle ilk defa aşırı hareketler yaptığını söyledi. Tabi onun heyecanına vermek lazım. Gelmiş Malatyaspor’dan puan almış, bu bize tuhaf gelmiyor ama, onlar için büyük bir olay. O yüzden, o heyecanı veriyoruz.. Böyle bir hoca.. Adam ilk defa öyle bir takım çalıştırıyor. Cahilliğine mi, bilgisizligine mi, tecrübesizliğine mi, neye sayarsan say.." sözleriyle tepki göstermişti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız