SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ona da Ara Tekmesi!

A- A+ PAYLAŞ

TBMM Genel Kurulu'nda ve Meclis kulisinde AKP milletvekilleri ile Tunceli Bağımsız Milletvekili Kamer Genç arasındaki kavgayı ayıran CHP Giresun Milletvekili Eşref Karaibrahim, "Meclis'in saygınlığını korumaya çalıştık. AKP milletvekili de olsa aynı şeyi yapardık" dedi. Bu arada arbede sırasında araya giren CHP Malatya Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu'nun da dizine tekme isabet etti.

Meclis kulisinde dövüldüğü iddia edilen Tunceli Bağımsız Milletvekili Kamer Genç ile AKP milletvekillerinin kavgasını ayırmak için araya giren CHP Giresun Milletvekili Eşref Karaibrahim, Kamer Genç ile birlikte gazetecilerin sorularını cevapladı. CHP'li Karaibrahim, parlamentonun saygınlığını korumak için araya girdiğini belirterek, "Biz kimse olsa aynı şeyi yapmak zorundayız. Bu AKP milletvekili de olsa yaparız, önemli değil. Seçilmiş gelmişiz. Bir arkadaşımızı linç ediyoruz. Dünya bize lanet ederdi. Biz onu önlemeye çalıştık. Meclis'in saygınlığını korumaya çalıştık" değerlendirmesini yaptı.

Kavgada darp edilmediğini belirten Karaibrahim, tesadüfen kuliste Kamer Genç'i gördüğünü ve yanına gittiğini söyledi. Olayların bitmesinin ardından koridordan çıkarken Genç'in etrafının sarıldığını gördüğünü anlatan Karaibrahim, olay sırasında CHP Malatya Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu ve bazı milletvekillerinin ayağından darp aldığını kaydetti.

Tunceli Bağımsız Milletvekili Kamer Genç ise CHP'li Karaibrahim'in çok büyük özveride bulunduğunu, Malatya milletvekili Mevlüt Aslanoğlu'nun da dizinin aldığı darbeyle şiştiğini belirterek, "Kendisine şükran borçluyum. Bu parlamentonun saygınlığını korudular. CHP'li ve MHP'li arkadaşlarımız olmasaydı İlhan Selçuk'un dediği gibi bugün nalları dikmiş olurdum" diye konuştu. Genç, olayın üzerinden saatler geçmesine rağmen hiçbir AKP milletvekilinin kendisini arayarak, geçmiş olsun demediğini söyledi. Olayın organizeli olduğunu iddia eden Genç, Meclis Başkanı'nın da bu saate kadar kendisine 'geçmiş olsun' mesajı göndermediğini bildirdi. Genç, Meclis Başkanı'na başvurarak, Genel Kurul Salonu'nda koruma talep edeceğini de sözlerine ekledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız