SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ona Destek Olacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:13:29
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Yeşilyurtspor Kulübü, El Salvador’da yapılacak Dünya Vücut Geliştirme Şampiyonası’nda yarışacak olan Mustafa Başdaş’ı bünyesine alarak, şampiyona öncesi tüm masraflarını üstlendi. 

Konuyla ilgili Malatya Yeşilyurtspor Kulübü Tesisleri’nde bir basın toplantısı düzenleyen kulüp başkanı Dursun Cumali Sucu, Mustafa Başdaş’a her türlü desteği sunacaklarını söyledi.

11-14 Aralık tarihleri arasında yapılacak şampiyonaya katılacak olan vücut geliştirme sporcusu Mustafa Başdaş’ı tebrik eden Sucu, “Malatya Yeşilyurtspor Kulübü olarak genç sporcu kardeşimize belediye başkanımız Hacı Uğur Polat’ın talimatıyla destek olacağız. İnşallah Mustafa ilimizi ve kulübümüzü bu şampiyonada en iyi şekilde temsil eder. Bu kardeşimiz aynı zamanda Uçarlar Spor Kulübü’nün de sporcusu. Mustafa’yı çalıştıran Hocamız da milli takım antrenörü zaten. Ona da emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah Mustafa kardeşimizi yapacağımız protokolle kulübümüz bünyesine alacağız. Kendisine şimdiden başarılar diliyorum. Biz Yeşilyurtspor Kulübü olarak sadece futbolu kulübü değiliz. Bunun bilinmesini rica ediyorum. Bünyemizde bin sporcu bulunuyor” dedi.

BAŞDAŞ: “UMARIM ONLARI UTANDIRMAM”

Vücut Geliştirme Sporcusu Mustafa Başdaş ise kendisine destek olan Malatya Yeşilyurtspor Kulübü yöneticileri ve belediye başkanı Hacı Uğur Polat’a teşekkür ederek, “Bana destek olan Yeşilyurtspor Kulübü ve belediye başkanımız Hacı Uğur Polat’a teşekkürü bir borç biliyorum. Umarım onları utandırmam. El Salvador’da yapılacak şampiyona çok iyi hazırlandım. Oradan derece elde ederek dönmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız