SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Ona Erken İzin Verdim'

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig 4. Grup takımlarından Malatyaspor'da, Adana Demirspor maçı hazırlıkları devam etti.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde, teknik direktör Ercüment Coşkundere yönetiminde bir çalışma yapan Sarı-kırmızılı takımda, salonda çalışan Mahmut Acar antrenmana katılmadı. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, orta ve şut çalışmasıyla sona erdi. Keyifli süren çalışmalar esnasında yardımcı antrenör İmdat Aslan pas ve şut çalışmasında art arda 2 gol atana çikolata sözü verdi. Teknik direktör Ercüment Coşkundere de sakatlanma pahasına 2 gol atarak, çikolatayı kazandı.

Öte yandan çalışmalar hakkında basın mensuplarına bilgiler veren teknik direktör Ercüment Coşkundere, "İyi değiliz, bunu hepimiz biliyoruz. Ama oynanan oyunun olumlu olduğunu düşünüyorum. Ligin üst düzey takımlarına karşı oynanan oyundan memnunum. Ama pozisyon vermeden gol yiyoruz, bundan memnun değilim. Konuşmak istemiyorum ama hakemlerin tutumundan memnun değilim. Adana Demirspor maçında eksiklerimiz var, bunu mazeret olarak söylemiyoruz, mücadelemize devam edeceğiz. 2009 yılının son maçını puan ya da puanlarla kapatmak istiyoruz" dedi.

"SANAL OLARAK KENDİ TAKIMIMIZI OLUŞTURDUK"
Coşkundere, takımda rekabetin olmasının önemli olduğunu ifade ederek, "Sanal olarak kafamızda kendi takımımızı kuruyoruz. Ama net olmadıktan sonra bir şey diyemiyoruz. Bize olan güveni boşa çıkarmayacağız. Kendi takımımızı kurmak için düşünüyoruz ama bu da bütçeyle alakalı bir durum. İyi bir takım oluşturmak için hep birlikte çalışacağız. Sanal bir takımımız var. Rekabet performansı arttırır. Bizim bu sıkıntımız var. Transferleri nokta olarak yapacağız ama performans bizim için önem taşıyor. Rekabetin artması takımı olumlu etkiler" diye konuştu.

"FATİH SEZER'İN KENDİSİNİ TOPLAMIŞ ŞEKİLDE GELMESİNİ BEKLİYORUZ"
Takımda sıkıntıların olduğunu ancak oynanan oyundan memnun olduğunu kaydeden Coşkundere, "Sıkıntılarımız var. Büyükte sıkıntılarımız var ama oyunumuz umut verici. Ben, o konuda umutluyum. Tecrübeli dediğimiz oyuncularla sahada hep beraber oynayamadık. Yaş ortalamamız 22 görünüyor ama sahaya sürdüğümüz takımın yaş ortalaması 19. Tecrübeli futbolcuların performansından yararlanamadık. Bu oyuncuların oynadıkları oyundan memnunum. Oyundan çıkmak isteyen hangi oyuncu olursa olsun çıkmak isterse ben oyundan tutmam. Fatih Sezer'e erkenden izin verdim. Takıma bazen olumlu katkı veremeyebilirsiniz. 3 Ocak'ta hazır ve bize katkı verecek şekilde gelmesini bekliyoruz" ifadelerine yer verdi.

"UMUTLU GİDİYORUZ"
Coşkundere, yeni yıla umutlu girmek istediklerini söyleyerek, "Eksiklerimiz var. Adana Demirspor'un oyun yapısına karşı bir takım çıkaracağız. Umutlu gidiyoruz. İnşallah yılbaşına da umutlu gireceğiz. Son maç ve 2009'un son günleri, 2010 ulusumuza, milletimize, Malatya'ya ve Malatyaspor'a hayırlar getirsin" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız