SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ona Göre CHP ve BDP'liler "Mahluk"

A- A+ PAYLAŞ

AKP İl Teşkilatı’nın geleneksel hale getirdiği halk gününe ‘nöbetçi vekil’ olarak katılan Milletvekili Mustafa Şahin, gündeme ilişkin değerlendirmeler yaptı ve basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Kürecik'te kurulması kararlaştırılan Füze Kalkanı radarına desteğini yineleyip karşı çıkanlara suçlamalarda bulunan Şahin, CHP ve BDP’lileri de “mahluk” olarak nitelendirdi, üslubuyla gelecekte bir çok polemiğin "göbeğinde" olacağının ipuçlarını verdi.

SAVUNMAYA DEVAM..

Geçtiğimiz günlerde AKP’nin iki milletvekili Öznur Çalık ve Cemal Akın ile birlikte Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’nu ziyaret ederek sözde İran tehdidine karşı kurulması planlanan ve tüm bilgilerinin İsrail’le paylaşılacağı ABD’nin en üst makamları tarafından defalarca kez ifade edilen Füze Kalkanı ile ilgili bilgi aldıktan sonra yaptığı açıklamada füze kalkanı için ‘Ülkenin hayrına bir iş!’ diyerek buna karşı çıkanları sert bir dille eleştiren AKP’li vekil Mustafa Şahin, yine radarı savunmaya devam etti.

AKP İl Teşkilatı’nın geleneksel hale getirdiği halk gününe ‘nöbetçi vekil’ olarak katılan Mustafa Şahin, gündeme ilişkin değerlendirmeler yaptı ve basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Bir basın mensubunun CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun ABD Büyükelçisi Francis Ricciardone ile son yaptığı görüşmede de Büyükelçi’nin Kürecik’e kurulacak NATO Radarı’ndan elde edilecek istihbaratın İsrail’le paylaşılacağını yalanlamadığını hatırlatarak ‘Bu bilgilerin İsrail’le paylaşılacağı artık çok açık. Türkiye olarak ne zamandan beri İran bizim için tehdit oluşturmaya başladı? İran bizim ne zamandan beri düşmanımız?’ şeklindeki sorusuna karşılık “Füze kalkanına karşı çıkanların geçmişte İran’a düşmanlıkla yaklaştığı” ileri sürdü ve “Şimdi ne hakla İran’a sahip çıkarlar?” şeklinde yanıt verdi.

Şahin “Şimdilerde İran’a sahip çıkan hiçbir kurum, kuruluş, kişi veya grup geçmişte İran için müspet bir şey söylemediler. Humeyni rejimine karşı söylemediklerini bırakmadılar. Ama bunlar şimdi İran hamisi kesildiler. Neden? Bunun çok iyi sorgulanması gerekiyor. İran’a karşı olanlar ne zamandan beri İran’ı düşünür oldular?” yanıtıyla füze kalkanını savunmaya devam etti.

“MAHLUK” NİTELEMESİ..

Milletvekili Şahin, gündem ile ilgili değerlendirmesinde, "Kürt-Türk kardeşliğinin önüne geçilmesi, toplumda kin tohumlarının saçılmasının önüne geçecek olan bir iktidarımız var. Bütün güvenlik kurumları ve bürokrasimiz ile birlikte bu işin üstesinden geleceğiz" dedi. 

Bölgenin temsilcisi olduğunu iddia edenlerin bölgenin sorunlarının çözümü için bir tek teklifte bulunmadığını söyleyen Şahin, "Meclis'te yaklaşık 1 aydır genel kurulda bulunmaktayız. CHP sıralarında da BDP sıralarında da barıştan ve demokrasiden zerre kadar nasibini almayan bu mahlukların orada bir işbirliği içerisinde olduklarına şahit olduk. Dışarıda teröre karşı olduklarını söylüyorlar, ama maalesef kökenlerine bakıyorsunuz, ikisinin de aynı çizgi üzerinde geldiklerine şahit olmaktayız. Bunu da şiddetle kınıyorum" iddiasını ileri sürdü. 

İl Özel İdaresi'ndeki 346 işçinin Karayollarına gönderilmesi konusundaki hususunda icracı makamın kendileri olmadığını belirten Şahin, konuyla ilgili olarak aldıkları bilgide gönderilen 346 işçinin bazı kriterlere göre belirlendiğini, 55 yaş ve üzerinde verimli olmayan, rahatsızlığı bulunan işçilerden olduğu söyledi. 

Şahin, Osmaniye'deki bölücü terör örgütünün saldırısında şehit olan 2 polis memurundan birisinin Doğanşehir ilçesine bağlı Söğüt Kasabasından olduğunu söyleyerek, törene katılacaklarını belirtti.

Şahin, açıklamasını ardından Halk Gününe katılan vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız