SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ona Nasıl Olurmuş Gösterelim"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:55:00
A- A+ PAYLAŞ

CHP Milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Seçim gezilerine ilişkin basın bülteni şöyle:

"CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, genel seçim çalışmaları kapsamında Doğu Garajı esnafını ziyaret etti. Esnafları tek tek gezen Ağbaba, 7 Haziran seçimlerinde destek istedi.

Yaptıkları çalışmaları esnaflara anlatan Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba beraberinde CHP İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Yrd.Doç.Dr. Gülay Yedekçi ve parti yöneticileriyle birlikte Doğu Garajı esnafını ziyaret etti. 

HERKESİN SESİ OLDUM

4 Yıl boyunca Malatya ve Malatyalılar için  çalıştığını dile getiren Ağbaba, "Kayısıcısından esnafına, taksicisinden her kesimden insana  Malatya'nın sorunlarını Mecliste dile getirdim. 4 yıl boyunca muhalefet milletvekilliği nasıl yapılması gerekiyorsa, öyle çalıştım. Hiç kimseyi ayırmadan herkesin sorununu dile getirdim ve herkesin sesi oldum. Bize biraz güç ve yetki verin ki size yardımcı olalım" dedi. 

BİZ MALATYA’YI SAVUNDUKÇA AKP VEKİLLERİ KARŞI ÇIKTILAR

“Malatya için benden başka çalışan milletvekili yok.”ifadelerini kullanan Ağbaba, “Biz Malatya’nın sorunlarını söyledikçe, Malatya’nın hakkını savundukça, diğer milletvekilleri bize karşı çıktılar. Şimdi önünüzde önemli bir fırsat var. Bizim yaptıklarımıza, iktidar milletvekillerinin yapmadıklarına bakıp sandıkta öyle oy verin. Önümüzdeki dönem Meclise çok daha güçlü girersek, Malatya için çok daha fazla çalışacağız” şeklinde konuştu.

AMACIMIZ YOKSULLUĞU BİTİRMEK

Ağbaba, projeleri hazırlarken vatandaşlarla konuştuklarını onların görüşlerini projelere yansıttıklarını  sözlerine ekledi.  CHP'nin seçim beyannamesinin toplumun tamamında büyük yankı uyandırdığını belirten Ağbaba; “Partimizin temel amacı yoksulluğu bitirmek. Emeklilerimizin, işsizlerimizin, asgari ücretle geçinmek zorunda kalan işçilerimizin  sorunlarını biliyoruz. Bu sorunların çözümünü  CHP olarak seçim beyannamemizde ayrıntılarıyla kamuoyuna açıkladık. Emekliye dini bayramlarda ikramiye vereceğiz. Asgari ücreti Bin 500 lira yapacağız. Kayısıya taban fiyat uygulayıp, üreticilerimizin sıkıntılarını ortadan kaldıracağız." şeklinde konuştu.

"ONA GÖSTERELİM.."

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili adayı Hulisi Porgalı, CHP il başkanı Enver Kiraz Cumhuriyet Örnek köyü ziyaret etti.  

Cumhuriyet Örnek köyde konuşan CHP İl Başkanı Enver Kiraz,  “ Yıllarca vermiş olduğumuz mücadeleyi önümüzdeki dönemde de vermek istiyoruz. Hem meclisteki sesimiz hem de Malatya’da ki sesimiz daha güçlü olsun” dedi.  

Cumhuriyet Halk Partisi milletvekili adayı Hulisi Porgalı, “ Belediye Başkanlığı döneminde Cumhuriyet Örnek köyden bana tam destek çıktı. Örnek köy olarak siz büyüklerimiz gençlerimize başka partiye verecekleri her oyun milletvekili çıkaramadığımız takdirde, AKP’ye yarayacağını, bizden bir oy gittiğinde onların ekmeğine yağ sürüleceğini anlatın” ifadelerini kullandı. 

İktidar partisi Malatya milletvekili adayının 6 – 0 sıfır muradını yerine getirmeyelim diyen Porgalı, “  6 – 0 diyor, ona 3’e 3 nasıl oluyormuş gösterelim” sözlerini kaydetti.  

Cumhuriyet Örnekköy’den sonra Görgü mahallesine geçen Cumhuriyet Halk Partisi ikinci sıra milletvekili adayı Hulisi Porgalı burada yaptığı konuşmada idarenize sahip çıkın mesajı verdi.  

Porgalı, “ Aynı toprakların çocuğuyuz. CHP’den ikinci sıra milletvekili adayım, Sünni, beş vakit namaz kılan biriyim. CHP söylendiği gibi belirli bir kesimin partisi değil, artık her kesimin partisi. Sünni’sini, Alevi’sini, Kürdü’nü, Türkü’nü kucaklayan bir parti, bu algıları yıkalım, takım tutar gibi parti tutmayalım” sözlerini kaydetti.  

Porgalı, kimi getirirsek getirelim nasıl olsa bize oy veriyorlar düşüncesini bozalım” mesajı verdi. 

Konuşmaların ardından Porgalı, Görgü mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Görgülülerin tek tek ellerini sıkan Porgalı’ya vatandaşlardan destek sözü geldi. "

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız