SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ona Sonsuz Şükranlar"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:00:27
A- A+ PAYLAŞ

AKP Hekimhan Belediye Başkan Adayı Kemal Deniz, ikinci seçim bürosunu bayanlara açtı. 

Seçim bürosunun açılışında konuşan AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Çok uzun bir yol Türkiye Cumhuriyeti kurulduğu andan itibaren ilk kez bir hükümet on bir yıl boyunca görevinin başında. Ona hain tuzaklar kurmak isteyenler var. Yolunu kesmek isteyenler var. Ve ona engel olmak isteyenler var. Ama onun karşısında olmak isteyenler kim var. Hekimhanlılar, Malatyalılar ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları var. İşte biz yerel yönetimlerle Türkiye'yi şaha kaldırdık. Ama Hekimhan'da bir eksik bıraktık. İki dönemdir Hekimhan'da yerel yönetimi alamadık. Ve şimdi Hekimhan zamanı, şimdi Hekimhan'ı yerel yönetimde AK Parti'ye teslim etme zamanı. Bu coşkuyu, bu kalabalığı ve hiçbir ilçede olmayan kadınlarımıza yönelik seçim bürosu açılışı yapılıyor olması benim için çok anlamlı. Hekimhan artık kararını vermiş. Kadınlar karar verirse bu iş biter. Erkeklerde ona destek verir. Hekimhan kadınıyla, kızlarıyla, erkekleriyle karar vermiş. Ve ne demiş? Kemal Deniz dedi. Kemal Deniz Hekimhan'a çok önemli hizmetler getirecek. Biz şimdiye kadar Hekimhan'a çok önemli hizmetler getirdik. Ve belediye bizde değilken. Şimdi bir de belediyenin bizde olduğunu tasavvur edin. Şimdi Malatya'dan çıktık yola ve yolun durumunu gördük. Ve başlattığımız yol çalışmasının yegane müsebbibi sizlersiniz. Hekimhanlı İlçe Başkanım ve genel meclis üyelerimle beraber Karayolları Genel Müdürlüğüne, müsteşarımıza, bakanımıza gittik. Ve yol aldık Malatya- Hekimhan, Malatya-Yazıhan, Malatya-Kuluncak İlçelerimi ilgilendiren çok önemli bir yolu Malatya'dan Sivas'a kadar yüz on kilometrelik yolun ihalesini yaptık. Toplamda iki yüz elli trilyonluk yolumuz şuan yapılıyor. Dağlarımızı deliyor milletimizle Malatya ve Hekimhan'ı birleştiriyoruz” dedi. 

AKP Hekimhan Belediye Başkan Adayı Kemal Deniz ise, “Böyle bir seçim bürosunun mutlaka elzem olduğu kanaatindeydim. İsterse alının, isterse küsün şuanda kadın kollarımız, bay seçmenlerden, bay yöneticilerimizden daha hızlı çalışıyorlar. Kadın kollarımız her eve birer kez girdiler. Biz henüz bütün evleri dolaşmaya fırsat bulamadık ama kadınlarımızın bu kadar gayretli olduğunu söyleyelim. Bizde Hekimhan'ı AK Parti Belediyesi ile buluşturduğumuzda öncelikli olarak kadınlarımıza yönelik projelerimizi gündeme taşıyacağımıza söz veriyoruz. Ben başından beri Malatya'da milletvekili olduğu günden beri Hekimhan'a ayrı bir önem veren, Hekimhan'a ayrı bir değer veren, bizim kızımız olan, Hekimhan'ın kızı olan sayın milletvekilime bu desteklerinden ve gayretlerinden dolayı sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Zaten o bir Hekimhanlı bizimle beraber düşünüyor, çalışıyor, bizimle beraber yazıp, çiziyor. Bu sebeple de kendisine şükranlarımı sunuyorum. Bundan sonraki desteklerinin on beş yıldır hizmete susamış Hekimhanlıların yanında olacağı ve hizmetlerin katlanarak Hekimhan'ın geleceği sözünü de huzurlarınızda almak isteyerek saygılar sunuyorum” diye konuştu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız