SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Onarıldı, Açıldı

A- A+ PAYLAŞ

 

Orduzu Pınarbaşı'nda bulunan açık yüzme havuzu tadilattan sonra hizmete açıldı.

Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı, yenilenen açık yüzme havuzunda incelemelerde bulundu. Tesiste yaptığı incelemenin ardından basın mensuplarına bir açıklamada bulunan Fındıklı, "Açık yüzme havuzumuz tepeden tırnağa değişti. Eski hiçbir şey kalmadı her şeyi yeniledik. Toplam bedeli 2 milyon 220 bin TL tuttu. Bunun 750 bin TL'sini İl Özel İdare bütçesinden, geriye kalan kısmını da Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'nden talep ettik. Sonuçta bu işi başardık. Belki geçen yıl açılmalıydı. Halkımız ve basın mensupları haklı serzenişte bulundu. Problemin altında finans sıkıntıları yatıyor. Bu sıkıntılar daha sonra aşıldı. Sayın milletvekillerimize ve Sayın Valimize teşekkür ediyorum. Bu konu için bir hayli uğraş verdiler" dedi.

Fındıklı, havuz ile ilgili projelerin devam ettiğini kaydederek, "Bu havuzumuzu yazın yanında kışında kullanılabilmesi için üstünü kapatmayı düşünüyoruz. Bunun ihalesini yaptık. 15 Eylül'den sonra açık yüzme havuzumuzun üstünü kapatacağız. Havuzumuzu sosyal tesisleri ve yeni eklemeler ile modern bir hale getirdik. Olimpik yüzme havuzumuzdan herkes faydalanabilecek" diye konuştu.

Yaz spor okulları hakkında da bilgiler veren Fındıklı, "Yaza merhaba dediğimiz okulların tatil olduğu, yaz spor okullarının çalışmalarına başladığı dönemdeyiz. Yaz spor okulları kapsamında ilk grubumuz açık yüzme havuzuna geldi. Yaz spor okullarına kayıtlarımız devam ediyor. Yaz boyunca kayıt almaya devam edeceğiz. Geçen yıl bin 500 kayıt almıştık. Bu yıl bin 500 rakamını geçmeyi hedefliyoruz. Açık yüzme havuzumuzu ve kapalı yüzme havuzumuzu aynı anda devam ettireceğiz" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız