SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Önce Ağzını Yıkasın!'

A- A+ PAYLAŞ

CHP İl Başkanı Celal Berktaş, genel başkan Deniz Baykal'ın Malatya'da Cumartesi günkü mitingde sarfettiği sözlerini "şarlatanlık" olarak değerlendiren AKP Genel Başkanı Hüseyin Tanrıverdi'ye tepki gösterdi ve "Kötü söz sahibinindir. Aynen iade ediyorum." dedi.

Berktaş, düzenlediği basın toplantısında Cumartesi günkü mitinge gösterilen ilgiye de teşekkür etti.

Berktaş, şunları söyledi:

"Genel Başkanımızın Malatya mitingi geniş katılımlı ve coşkulu geçmiştir. Mitingimizde Malatya’nın ve Türkiye’nin sorunları konuşulmuştur.

Mitingimize katılan cefakar halkımıza, Güvenlik güçlerimize, Basınımıza çok teşekkür ediyorum.

Dün ilimize gelen AKP Genel Başkan Yardımcısı Sn.Deniz Baykal için Valilerle ilgili incitici sözler söylediğini beyan etmiştir. Genel Başkanımız Valiler için ne söylemiştir.

Valiler adaletten,hukuktan,haktan ayrılmasınlar demiştir.
Seçim yasakları çiğnenmesin demiştir.

Peki öylemi olmuştur. İşte Tunceli Valisi ,beyaz eşya dağıtıyor. Yüksek seçim kurulu İçişleri Bakanlığına suç duyurusu yapıyor. Bugün gazetelerde Aydın Valisi Kamu kurumunda çalışanlarını AKP mitingine çağırıyor. Bunları söylemek şovmenlik şarlatanlık mı sizlere soruyorum. Önce Sn.Hüseyin Tanrıverdi ağzını yıkasın ve aynaya baksın. Kimin şarlatan olduğunu kendisi görecektir. Devletin Valisini kullanacaksın, Genel Müdürünü kullanacaksın, Toki Başkanını kullanacaksın bu şarlatanlık olmayacak, Sayın Genel Başkanımız Deniz BAYKAL bunun hesabını sorduğunda yakışıksız ifadeler kullanacaksın. Biz diyoruz ki kötü söz sahibinindir, sana iade ediyorum. Malatya’nın Cumhuriyet Halk Partisini sahiplenmesi zorunuza mı gitti. Korkunun ecele faydası yoktur. Bu halk size öyle bir tokat atacak ki nereden geldiğini bilmeyeceksiniz. Bu halk 29 Martta size nerede nasıl konuşacağınızı gösterecektir."

FOTO: İl Başkanı Berktaş, Cumartesi günkü mitingde Baykal'a Malatyaspor kaşkolu takarken (Selahattin GÖKATALAY)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız