SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Önce Anma, Sonra Açılış

A- A+ PAYLAŞ

Terör örgütü tarafından 9 Haziran 1987 günü Ömerli'de çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Kıdemli Üsteğmen Koray Seçkin için memleketi Malatya'da anma töreni düzenlenecek.

Harbiye 79 Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin Başkanı Ahmet Çınar, Önce Vatan Şehit Aileleri Derneği Başkanı Ahmet Keskinkılıç ve emekli Albay Abdulkadir Tüzer ile birlikte Gazeteciler Cemiyeti'nde basın açıklaması yaptı.

Çınar konuşmasında, "Derneğimizin genel merkezi İstanbul'da. Ankara ve İzmir şubemizde de üye sayımız fazla. Derneğimizin asıl amacı devreleri ve aileleri ile iletişim sağlayarak yardımlaşma ve dayanışma imkanları meydana getirmektir. Önemli faaliyetlerimizden birisi de şehit devre arkadaşlarımızın adını yaşatma. İlk projemizi, devremizin ilk şehidi olan Piyade Üsteğmen Cengiz Duman adına, geçtiğimiz yıl Maçka Devlet Hastanesi'nde açtığımız bir muayene ünitesi ile gerçekleştirdik. 79'lular olarak ikinci şehidimiz Koray Seçkin'in ailesi ve üniversitesi mensuplarıyla görüşerek, İnönü Üniversitesi Turgut Özal tıp Merkezi'nde de özel oda oluşturduk" dedi.

Çınar, "9 Haziran 2010 günü, şehit devre arkadaşımız Koray Seçkin'in Kuyuönü Mezarlığı Şehitliği'ndeki mezarı başında saat 10,30'da anma ve saygı töreni düzenleyip, aynı gün saat 15.30'da da odayı hizmete açacağız" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız