SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Önce Belediyeyi, Sonra Hastaneyi Bastı!..

A- A+ PAYLAŞ

Akli dengesinin bozuk olduğu öne sürülen 41 yaşındaki şahıs, elindeki tahra ile önce Yakınca Kasabası Belediyesi'ni bastı ve araçlara zarar verdi. Daha sonra Yeşilyurt Hasan Çalık Devlet Hastanesi'ne giderek tahrip eylemini sürdürdü ve sonra gözaltına alındı.

İLK VUKUAT BELEDİYE BASKINI..
Edinilen bilgiye göre; sabaha karşı 05.00 sıralarında elindeki tahra ile Yakınca Kasabası Belediye binası önüne gelen ve akli dengesinin bozuk olduğu bildirilen G.Ö. adlı şahıs, buradaki nöbetçi itfaiyecilere saldırdı. G.Ö. daha sonra elindeki kesici aletle belediyeye ait 44 DL 688 plakalı itfaiye aracını, 44 DD 371 plakalı çöp kamyonunu, 44 FR 286 plakalı Cenaze aracını, 44 AY 893 plakalı traktörü tahrip etti. Engellenemeyen G.Ö. daha sonra İtfaiye Garajı'nın elektrik panosuna da zarar verdi.

Aynı şahıs saat 06.30 sıralarında da Yeşilyurt Hasan Çalık Devlet Hastanesi'nde ortaya çıktı. Elindeki tahra ile kapı camını ve girişteki buhar makinesini tahrip eden G.Ö., yakalanarak gözaltına alındı. Şahsın Elazığ Akıl ve Ruh Hastalıkları Hastanesi'ne sevki için işlemlere başlandığı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız