SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Önce Birbirimizi Sevmeliyiz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:10:55
A- A+ PAYLAŞ

Sadece bir mahalle, bir cadde, belirli bir kesime hizmet getirip bir kısmı memnun etmeyeceğiz diyen Battalgazi Bağımsız Belediye Başkan adayı Ali Ekinci, bizim bütün çalışmamız insan odaklı olacak, insana insan olduğu için değer vereceğiz dedi. 

Merkez İlçe Battalgazi Bağımsız Belediye Başkan adayı Ali Ekinci, Paşaköşkü Caddesi sakinleriyle bir araya geldi. Esnafın ve vatandaşın sıcak ilgisiyle karşılanan Ekinci ve vatandaşlar arasında yapılan konuşmalarda birlik mesajları vardı. 

Paşaköşkü Caddesi sakinleriyle bir araya gelen Ekinci, “gittiğim yerlerde zaman zaman bana yöneltilen bir soru var bizim için neler düşünüyorsunuz, projeleriniz neler diye soruyorlar. Ben sadece bir mahalle için bir cadde için, belirli yerler için bir proje üretip, belli bir kesimi memnun etmek gibi bir çaba içerisinde olmayacağım” ifadelerini kullandı.  

Bizim bütün çalışmamız insan odaklı olacak, insana insan olduğu için değer vereceğim diyen Ekinci, “ ayrışmalara, bölünmelere, ötekileştirmelere son verip birlik ve beraberliğimizi sağlamamız gerekiyor. Her işe sevgiyle başlamalıyız, önce birbirimizi sevmeliyiz sevmekle başlanan her yol kutsaldır, başarıya götürür, muvaffak eder” şeklinde konuştu. 

Merkez İlçe Battalgazi Bağımsız Belediye Başkan adayı Ali Ekinci, konuşmasının ardından Paşaköşkü caddesi esnafı ve vatandaşlarıyla el sıkışıp, sohbet etti. Ekinci, vatandaşların sıcak ilgisiyle karşılandı. Yaşlı bir vatandaş Battalgazi Bağımsız Belediye Başkan adayı Ali Ekinci’ye başarılar dileyerek birlik mesajları verdi. Ekinci ise davamız bu “ortak karar tek ses” olmak dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız