SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Önce Destek, Sonra Tebrik

A- A+ PAYLAŞ

Mannheim’da bulunan Avrupa Malatyalılar Sosyal ve Yardımlaşma Derneği, 8 yıllığına yeniden belediye başkanı seçilen Dr. Peter Kurz (üstteki fotoğrafta, sağ başta)’u makamında ziyaret eden ilk Türk Sivil Toplum kuruluşu oldu.

17 Haziran’da yapılan belediye başkanlığı seçimlerinde Türklerin de büyük desteğini alarak belediye başkanlığına seçilen Kurz’u tebrik etmek için yapılan ziyarette, Dernek başkanı Murat Alabaş, işadamları Kenan Nalcı, Mahmut Soylu, Ahmet Işık, Mahmut Cömert ve Mehmet Karadağ katıldı.

Dernek yönetimi adına konuşan Kenan Nalcı, Kurz ve ekibinin seçim öncesi iyi çalışıp hazırlandıklarını hatırlatarak, seçimde hak ettikleri bir başarıyı elde ettiklerini söyledi.

"Mannheim ve Mannheimlılar için en iyisi olacağını düşündüğümüz için başından beri Kurz’u destekledik" diyen Nalcı, Kurz’un uzun yıllar başarılı hizmetlerde bulunacağından emin olduğunu ifade etti.

Avrupa Malatyalılar Derneği Başkanı Murat Alabaş, Malatya Belediye Başkanının selam ve tebriklerini ileterek, Kurz’u, Temmuz ayında Malatya’da yapılacak olan Kayısı festivaline davet etti. Kurz ise, müsait olması durumunda festivale katılmaktan memnuniyet duyacağını ifade etti.

Ziyaretten son derece memnun olan Kurz, bundan sonra da ilişkilerin devam edeceğini belirterek, “belediye başkanlığı seçimleri için bana destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretle ilgili bilgi veren dernek başkanı Alabaş, Malatyalıların da Sosyal Demokrat Parti adayı olan Dr. Kurz'a destek verdiklerini belirterek, "Bundan sonra Malatya- Mannheim hattında sosyal, kültürel, eğitim, belediyecilik, bilgi akışı, kardeş şehir projeleri için sayın Kurz'u Malatya'ya davet ettik. Sayın başkan da bu ziyareti gerçekleştirme sözü verdi. Ziyaretimiz sırasında kendisine ayrıca Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın'ın selam ve başarı dileklerini ilettik." diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız