SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Önce Eşi, Ardından Kızı, Sonra Kendi Öldü

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:45:37
Önce Eşi, Ardından Kızı, Sonra Kendi Öldü
A- A+ PAYLAŞ

Beykoz Korusu’nda bulunan çay bahçesinde kuruyan bir ağacın devrilmesi sonucu hayatını kaybeden Ayfer Ayla Bulut ve Hülya Bayrak’ın cenazeleri Adli Tıp Kurumu’ndan alındı. Emekli öğretmen Ayfer Ayla Bulut’un 6 ay önce eşini, iki hafta önce de kızını kaybettiği öğrenildi. 

Beykoz Korusu’nda bulunan bir çay bahçesinde kuruyan bir ağacın devrilmesi sonucu ağaç altında kalarak feci şekilde hayatını kaybeden Ayfer Ayla Bulut (66) ile Hülya Bayrak’ın (60) cenazeleri, otopsi için Adli Tıp Kurumu’na kaldırılmıştı. Bulut ve Bayrak’ın cenazeleri, Adli Tıp Kurumu’ndaki işlemlerinin ardından aile yakınlarına teslim edildi.

Emekli öğretmen Ayfer Ayla Bulut’un 6 ay önce eşini, iki hafta önce ise kanser hastası olan kızını kaybettiği öğrenildi. Bulut’un ailesi ile çekildiği fotoğraftan ise geriye sadece torunu kaldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız