SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Önce Ev Sahibi Sonra Tavuklar Kurtarıldı

0
Güncellendi - 2018-04-07 04:04:54
Önce Ev Sahibi Sonra Tavuklar Kurtarıldı
A- A+ PAYLAŞ

Çırmıhtı’da bir evde çıkan yangın ucuz atlatılırken, yangını kısa sürede kontrol altına alan itfaiye ekipleri, evin tavuklarını da tahliye ederek kurtardı.

Olay, Çırmıhtı merkez Mollakasım Mahallesi Halime Sokak içerisinde bulunan Nergis Bakırcı’ya ait tek katlı evde meydan geldi. Henüz sebebi bilinmeyen yangının ihbarı üzerine Büyükşehir İtfaiyesi tarafından 6 araç ile 17 itfaiye personeli gönderdi.

Kısa sürede müdahale edilerek bitişikte bulunan evlere sıçramadan kontrol altına alınan yangın esnasında itfaiye ekiplerince evde bulunan 3’ü küçük olmak üzere toplam 4 adet tüp dışarı çıkartılarak büyük bir tehlikenin önüne geçildi.

Yangının söndürülmesi çalışmaları esnasında evin altında bulunan kümeste bulunan tavuklarda zehirlenmeden itfaiye ekiplerince tahliye edildi.

Yangında etkilenen evin sahibi Nergis Bakırcı’ya ise olay yerine gelen 112 acil servis ambulans ekibi tarafından müdahalede bulunarak tıbbi destek sağlandı.

Başlatılan soruşturma sürüyor.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız