SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Önce Hoca, Sonra Öğrenci..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Diş Hekimleri Odası tarafından düzenlenen Malatya 6. Bilimsel Sonbahar Sempozyumu, İnönü Üniversitesi'nde başladı.

Malatya Diş Hekimleri Odası'nca İnönü Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi'nde organize edilen 6. Bilimsel Sonbahar Sempozyumu'na; İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik, Malatya Diş Hekimleri Odası Başkanı Gökmen Kenan Özdal ile birlikte çok sayıda diş hekimi katıldı.

Sempozyumun açılışında konuşan İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik, "Böyle bir toplantının üniversitemizde yapılmasından dolayı mutlu oldum. Üniversitenin salonları ve toplantı merkezleri, sadece diş hekimlerine değil, ülkemizde yararlı işler yapmak isteyen bütün meslek odalarına ve meslek kuruluşlarının çalışmalarına açıktır" dedi.

Rektör Prof. Dr. Çelik, "Bu toplantının, üniversitemiz bünyesinde daha önceden kuruluş aşamaları tamamlanmış ve resmi işlemleri bitirilmiş Diş Hekimliği Fakültesi'ni açma ve Diş Hekimliği öğretim üyelerini bulma çalışmalarını başlattığımız bir döneme denk gelmesi de benim için bir anlam taşımaktadır. Bunun yanında direkt öğrenci alma cihetine gitmeden belli sayıda öğretim üyesi alıp diş ünitelerini kurarak önce çevremizde bulunan insanımızın diş sağlığı ile ilgili problemlerine cevap vermeye çalışacağız.

Öğretim üyelerimiz belli sayıya kavuştuktan sonra Yüksek Öğretim Kurumu'na başvurarak Diş Hekimliği Fakültesi'ne öğrenci almayı planlıyoruz. Bu çalışmalar yürütülüyor. Üniversitemizde görev yapmak isteyenlere de kapımız açıktır. Akademik duyarlılığı olan arkadaşlarımızı üniversitemizde tutmaya çaba sarf edeceğiz" şeklinde konuştu.

Malatya Diş Hekimleri Odası'nca organize edilen 6. Bilimsel Sonbahar Sempozyumu, 2 gün süreyle devam edecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız