SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Önce İç Transfer

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig takımlarından Malatya Belediyespor (Yeni Malatya Spor)'da transfer çalışmaları başladı.

Kongre sonrası teknik heyetle bir araya gelen Kulüp Başkanı Mehmet Emin Katipoğlu, iç transfer konusunu görüşmeye başladı. Teknik direktör Nihat Balan'ın sunduğu rapor doğrultusunda yönetim, hafta içerisinde iç transferi bitirmek istiyor.

Dış transfer konusunda ise yönetim aceleci davranmak istemiyor. Kongre öncesi dış transferde ön görüşme yapılan futbolcularla bir daha görüşecek olan sarı siyahlı takım, maliyeti yüksek futbolcuları kadroya dahil etmekten kaçınacak.

Konuyla ilgili bir açıklamada bulunan Kulüp Başkanı Mehmet Emin Katipoğlu, iç transferi kısa sürede noktalayarak, dış transfer çalışmalarına başlayacaklarını söyledi.

Katipoğlu, transfer çalışmalarında hata yapmak istemediklerini kaydederek, "İç transfer konusunda teknik heyetimiz bize bir rapor sundu. Bu rapor doğrultusunda iç transfer çalışmalarına başladık. Bu konuyu kısa sürede netliğe kavuşturmak istiyoruz" dedi.

"DIŞ TRANSFERDE HATA YAPMAK İSTEMİYORUZ"
Dış transferde ise çok aceleci davranmayacaklarını ifade eden Katipoğlu, "Dış transfer konusunda hata yapmak istemiyoruz. Transfer yapmak için oyuncu almayacağız. Kulübün bir lirasını bile boşa harcama lüksümüz yok. Dolayısıyla ince eleyip, sık dokuyacağız. Maliyeti çok yüksek futbolcuları kadroya katmayı düşünmüyoruz. Bize faydalı olabilecek ve maddi olarak kulübü zorlamayacak futbolcularla anlaşmayı planlıyoruz" diye konuştu.

"HEDEFİMİZ BANK ASYA 1. LİG"
Katipoğlu, takımın 2. Lig hedefini yakaladığına dikkat çekerek, "Yeni Malatya Spor ilk hedefi olan 2. Lige çıkma başarısını gösterdi. Şimdi önümüzde Bank Asya 1. Lig hedefi var. Bütün planlarımızı ve çalışmalarımızı bu doğrultuda yapacağız" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız