SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Önce İç Transferi Bitireceğiz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:58:56
A- A+ PAYLAŞ
 
Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Malatyaspor Futbol Kulübü’nde iç transfer çalışmaları devam ediyor. 
 
İç transferi kısa sürede neticelendirip, dış transfere yoğunlaşmak isteyen Malatyaspor Futbol Kulübü Yönetimi, görüşmelerine hız kazandırdı. Sözleşmesi biten futbolcuların hepsiyle görüşme yapacak olan sarı kırmızılı yönetim, kadroda tutmayı planladığı futbolcular ile kısa süre içinde sözleşme imzalamayı da planlıyor.
 
Transfer çalışmalarıyla ilgili bir değerlendirmede bulunan Malatyaspor Futbol Kulübü basın sözcüsü Şahin Özer, iç transferde görüşmelerin yoğun bir şekilde sürdüğünü kaydetti. Özer, şuana kadar görüşmelerde net bir sonuç çıkmadığını ifade ederek, “İç transferde görüşmelerimiz devam ediyor. Şuana kadar netleşen bir şey yok. 3-5 gün içerisinde iç transferi noktalamak istiyoruz. Bu noktada da çalışmalarımız devam ediyor” dedi.
 
Özer, diğer bir yandan da dış transferde gündemlerinde olan futbolcularla görüşmelerin devam ettiğini sözlerine ekledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız