SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Önce İçimizdeki Ortamı Düzeltmeliyiz"

0
Güncellendi - 2021-01-07 01:14:17
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’nu teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, “Önce kendi içimizdeki ortamı düzeltmeliyiz. Şükürler olsun çok fazla bir sorunumuz yok ama önce kendi oyuncularımızla ilgili şeyleri halledelim ondan sonra transferi düşünürüz. Ben oyuncularımın hepsinden memnunum. Şuanda çok acil bir ihtiyacımız yok” dedi.

Sahalarında aldıkları 1 puana sevinemediklerini dile getiren Hamzaoğlu, “Kötü geçirdiğimiz iki maçtan sonra en azından kaybetmedik. Yeniden ayaklarımızın üstüne kalktık. Her şeyden önce oyuncularım iyi mücadele ettiler. Belki maça iyi başlamadık ama sonlara doğru kazanmak için her şeyi ortaya koyduk. Hem oyuna başlayanlar hem de sonradan girenler, herkes elinden geleni en iyi şekilde sahaya yansıtmaya çalıştı” dedi.

Hamzaoğlu, beIN Sports muhabirinin sorusu üzerine, şuanda transferi çok fazla düşünmediklerini ifade ederek, “Önce kendi içimizdeki ortamı düzeltmeliyiz. Şükürler olsun çok fazla bir sorunumuz yok ama önce kendi oyuncularımızla ilgili şeyleri halledelim ondan sonra transferi düşünürüz. Ben oyuncularımın hepsinden memnunum. Şuanda çok acil bir ihtiyacımız yok. Biz zaten kendi içimizde ihtiyacımız olan mevkilere oyuncularımızı en hazır hale getirmeye çalışıyoruz” açıklamasını yaptı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • kaan (3 yıl önce)
    Düzeltilecek bir gereksiz,anlamsız, ortamı,biz yaratıyoruz yazık etmeyin şu takıma, BİR BARDAK SUDA FIRTINA KOPARMAYIN....................LÜTFEN..............lütfen
    0
    0
    Yanıtla
  • izmir kombi (3 yıl önce)
    Doğru olanda o önce mevcuttaki oyuncalara ödemeleri yapın. Transfer cazipse olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • bulent dogan (3 yıl önce)
    o ertaç toplara elini niye uzatmiyor..bi sorun...
    0
    0
    Yanıtla