SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Önce İmaj Düzeltilmeli'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Parti Malatya Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İdare Amiri Ömer Faruk Öz, Malatyaspor'un sorunlarının çözüleceğine inandığını söyledi. AKP Milletvekili Fuat Ölmeztoprak da, işadamlarını Malatyaspor Gecesi'ne davet etti.

TOPLANTI YAPILACAK..
Öz, "Geçtiğimiz günlerde Malatyaspor'daki gelişmelerin genel bir değerlendirmesini yaptık. Tabi hepimiz Malatyaspor için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bu nedenle 15 Ocak Cuma akşamı yemekli bir toplantı düzenleyeceğiz. Malatyaspor Kulüp Yönetimi düzenlenecek geceyle ilgili davetli listesini hazırladı. Benim de bu kapsamda yemeğe davet edeceğim bazı isimler olacak. Umarım Malatyaspor için hayırlı olur" dedi.

Öz, Malatyaspor'un herkesin gözünde imajının düzelmesi için çalıştıklarını kaydederek, "Malatyaspor'un kamuoyundaki imajı geçmiş yönetimler tarafından iyi değildi. İlk önce Malatyaspor'un imajını düzeltmemiz gerekiyor. Herkesin Malatyaspor ile ilgili kanaatinin olumlu olması lazım. Yoksa Malatyaspor'un içinde bulunduğu durum çözülmeyecek gibi değil. 30 milyon TL gibi bir borçtan söz ediliyor, ama herkesin niyeti iyi olduktan sonra bu sorunlar çözülür" ifadesine yer verdi.

Malatyaspor'da yönetimin kongre kararı aldığına dikkat çeken Öz, "Yönetim kongre kararı aldı. Bu konu düzenlenecek olan gecede görüşülecektir. Belki de yeni oluşacak yönetimle ilgili değerlendirmelerde de bulunulabilir" diye konuştu.

ÖLMEZTOPRAK DA..
AKP Malatya Milletvekili Fuat Ölmeztoprak, Malatyaspor’a destek gecesi için işadamlarını davet etti..

Milletvekili Ölmeztoprak,Malatyaspor’a destek gecesi için 35 Malatya’lı iş adamını davet ettiğini Malatyaspor’un gerek Malatya'da, gerekseçeşitli illerde ve yurt dışında yaşayan on binlerce Malatyalının ortak paydası olduğunu ifade ederek sözlerini şöyle sürdürdü;

"Hepimiz ayrı görüşlerde,ayrı düşüncelerde,ayrı partilerde olsak bile Malatya spor hepimizi birleştiren,hepimizi kaynaştıran ve hepimizi galibiyetiyle sevindiren mağlubiyetiyle üzen ortak heyecanımızdır.O yüzden Malatya insanı her zaman Malatya sporumuzun yanında bulunmuş ve bulunmaya da devam edecektir.Malatyaspor,Malatya’lıların ortak sorunudur. Malatyaspor'un ligde kalarak,gelecekte hedef belirlemesi için tüm Malatya’lıların bu takıma destek vermesi gerekmektedir."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız